10.02.2022 Pörssitiedote

Muutoksia Caverion-konsernin johtoryhmään

Caverion siirtyy kohta seuraavalle strategiakaudelleen tarkoituksenaan mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Caverion keskittyy edelleen asiakkaidensa palveluun parhaalla tavalla ja kestävän vaikutuksen luomiseen jokaiselle asiakkaalle. Asiakaslähtöisyytensä varmistamiseksi Caverion-konsernin johtoryhmässä toteutetaan seuraavat muutokset tästä päivästä alkaen.

Kari Sundbäckin vastuualueena ovat Palvelut-liiketoiminta, älykkäät teknologiat, asiantuntijapalvelut, hankekehitys ja digitaaliset ratkaisut sekä strateginen ja liiketoiminnan kehitys.

Caverion on nimittänyt Reinhard Poglitsch​in kaupalliseksi johtajaksi, vastuualueenaan Kansainväliset asiakkaat ja kaupallinen kehitys 14.3.2022 alkaen. Poglitsch tulee Caverionille tehtyään pitkän uran ISS:llä, joka on maailmanlaajuinen kiinteistöpalveluita tarjoava yhtiö. Hän on viimeksi toiminut ISS Euroopan kaupallisena johtajana vuosina 2019-2021. Hän kuuluu myös Caverion-konsernin johtoryhmään.

Martti Ala-Härkönen jatkaa talousjohtajana 31.3.2022 asti, jonka jälkeen hän siirtyy pörssitiedotteessa 9.11.2021 ilmoitetun mukaisesti toisen yhtiön palvelukseen. Caverion on nimittänyt Riitta Palomäen väliaikaiseksi talousjohtajaksi vastuualueenaan Talous 1.3.2022 alkaen. Palomäki on aikaisemmin toiminut talousjohtajana Uponor Oyj:ssä ja Kuusakoski Group Oy:ssä. Hän raportoi Jacob Götzschelle, muttei kuulu konsernin johtoryhmään.

Juha Mennander jatkaa “Adviser to President and CEO” -tehtävässä ja johtaa kestävää kehitystä, muttei kuulu konsernin johtoryhmään.

“Näillä muutoksilla uskon, että meillä on vahva ja osaava tiimi, joka pystyy palvelemaan asiakkaitamme ketterästi. Tavoitteenamme on luoda kestävää vaikutusta jokaiselle asiakkaalle digitaalisilla ratkaisuillamme ja yli 14 000 työntekijämme kyvykkyyksien ja osaamisen kautta“, sanoo toimitusjohtaja Jacob Götzsche.

Lisätietoja kaikista johtoryhmän jäsenistä on saatavilla Caverionin internet-sivuilta osoitteessa: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma.

Liite: Caverionin organisaatio 10.2.2022 alkaen (englanniksi)

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Jacob Götzsche, toimitusjohtaja, yhteydet Milena Hæggström, sijoittajasuhteiden ja ulkoisen viestinnän johtaja, Caverion Oyj, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: