09.05.2022 Pörssitiedote

Muutoksia Caverion-konsernin johtoryhmään: Mikko Kettunen nimitetty Caverionin talousjohtajaksi

Mikko Kettunen (45), KTM, on nimitetty Caverion-konsernin talousjohtajaksi (CFO) sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi viimeistään 8.11.2022 alkaen. Hän raportoi tehtävässään konsernijohtaja Jacob Götzschelle.

Mikko Kettunen on toiminut viimeksi talousjohtajana suomalaisessa pörssilistatussa komposiittiratkaisujen valmistaja Exel Composites Oyj:ssä, jossa hän on aikaisemmin toiminut myös yhdistetyssä roolissa talousjohtajana ja Suomen liiketoimintayksikön johtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt konsernin talousjohtajana yksityisomisteisessa sveitsiläisessä kaapeli- ja putkikoneyhtiö Mailleferissä ja talousjohtajana Yhdysvalloissa listatun insinööri- ja rakennusyhtiö Foster Wheelerin Suomen yksikössä. Hän on myös toiminut hallituksen puheenjohtajana työvoimapalveluyhtiö Bolt.Worksissä. Hän aloitti uransa konsulttina PWC:llä Suomessa keskittyen yrityskauppajärjestelyihin.

“Mikko Kettunen on kokenut talousjohtaja, jolla on vahva kansainvälinen tausta toiminta-alueellamme. Hänen kokemuksensa ja ominaisuutensa antavat hyvät eväät johtaa ja kehittää talousfunktiotamme, johon kuuluvat konsernilaskenta, liiketoiminnan analysointi ja seuranta, rahoitus, IT, sijoittajasuhteet sekä yrityskaupat. Toivotan Mikon lämpimästi tervetulleeksi Caverionille”, sanoo toimitusjohtaja Jacob Götzsche.

Mikko Kettusen CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma.

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Jacob Götzsche, toimitusjohtaja, yhteydet Milena Hæggström, sijoittajasuhteiden ja ulkoisen viestinnän johtaja, Caverion Oyj, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: