kesäcaverit.jpg Kesäcaverit kokoontuivat perehtymään Caverionin liiketoimintaan, työturvallisuuteen, uramahdollisuuksiin sekä viestinnän teemoihin Käpylässä.
04.07.2017 Artikkeli

Kesäcaverit ovat taas täällä

Kesäcaverit ovat taas täällä 

Tänä vuonna Caverion on palkannut jälleen lähes 200 kesätyöntekijää eli kesäcaveria. Kesäcavereita työskentelee yli 30 eri paikkakunnalla aina Helsingistä Rovaniemelle ja Joensuusta Vaasaan asti. Noin 70 % kesäcavereista työskentelee työntekijätehtävissä ja 30 % toimihenkilötehtävissä. Yleisimmät tehtävät ovat huoltoasentaja- sekä sähköasentajaharjoittelijan tehtävät.

Kesäcaverit ovat tärkeä osa Caverionin toimintaa ja tuovat paljon uutta energiaa ja uusia näkökulmia työpaikalle. Haluamme tarjota nuorille onnistuneita kesätyökokemuksia, ja siksi Caverion osallistuu jo neljättä vuotta Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kampanjassa Caverion sitoutuu noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita, joihin kuuluvat muun muassa hyvä hakijakokemus, mielekäs työ ja kunnollinen työhön perehdyttäminen, kirjallinen työsopimus ja -todistus sekä kohtuullinen palkka. Kampanjaan kuuluu myös kilpailu, jossa kesätyöntekijät pääsevät arvioimaan työnantajansa suoriutumista vastuullisena työnantajana. Tänä vuonna kampanjaan osallistuu noin 400 työnantajaa ja yli 50 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.

Lue viime kesän kesäcavereiden kokemuksia blogistamme

Lisätietoja Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta: http://kesaduuni.org/ 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.com
Tilaa tiedotteet: