22.08.2016 Pörssitiedote

Muutos Caverionin johtoryhmässä: Martti Ala-Härkönen nimitetty talousjohtajaksi

Muutos Caverionin johtoryhmässä: Martti Ala-Härkönen nimitetty talousjohtajaksi

Martti Ala-Härkönen (50), KTT, TkL, on nimitetty 19.9.2016 alkaen Caverion-konsernin talousjohtajaksi (CFO) sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään väliaikaiselle konsernijohtajalle Sakari Toikkaselle.

Martti Ala-Härkönen on toiminut viimeksi talous- ja rahoitusjohtajana Cramo-konsernissa. Sitä ennen hän on työskennellyt talousjohtajana ja liiketoiminnan kehitysjohtajana WM-datalla ja Novo Groupissa sekä rahoitustehtävissä Postipankissa.

Talousjohtaja Antti Heinola jättää yhtiön 30.9.2016. ”Antti Heinolalla on ollut merkittävä rooli Caverionin perustamisessa ja ensimmäisinä kolmena vuotena. Olemme yhdessä sopineet, että strategiakautemme pian vaihtuessa on sopiva hetki talousjohtajan vaihdokselle. Haluan kiittää lämpimästi Anttia hänen panoksestaan yhtiön hyväksi”, Sakari Toikkanen sanoo.

”Martti Ala-Härkönen on kokenut talousjohtaja, jolla on toimialamme tuntemusta kansainvälisesti. Hänessä yhdistyvät ne ominaisuudet, joita tarvitsemme yhtiön talousjohtamisessa lähiaikoina ja myös pidemmällä tulevaisuudessa. Haluan toivottaa Martin lämpimästi tervetulleeksi Caverionille”, Sakari Toikkanen toteaa.

Martti Ala-Härkösen CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Sakari Toikkanen, väliaikainen konsernijohtaja, yhteys markkinointi- ja viestintäjohtaja Päivi Alakuijalan kautta, puh. 040 8400 251, paivi.alakuijala@caverion.com Milena Hæggström, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com CAVERION OYJ Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi 
Tilaa tiedotteet: