10.08.2016 Pörssitiedote

Muutos Caverionin johtoryhmässä ja Ruotsin divisioonajohdossa

Muutos Caverionin johtoryhmässä ja Ruotsin divisioonajohdossa

Klas Tocklin (52), insinööri, on nimitetty 10.8.2016 alkaen Ruotsin divisioonan johtoon sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi (Executive Vice President & CEO, Division Sweden). Hän raportoi tehtävässään väliaikaiselle konsernijohtajalle Sakari Toikkaselle.

Klas Tocklin on työskennellyt Caverionissa ja YIT:ssä johtotehtävissä vuodesta 2006, viimeisimpänä vastaten Caverionin Palveluiden johtamisen kehittämisestä konsernitasolla (Vice President, Managed Services Business Development in the Group Business Development & Marketing). Hänellä on yli 20 vuoden kokemus johto- ja konsulttitehtävistä talotekniikan toimialalta ABB:llä, TAC Svenskalla ja EVR & Wahlingsilla.

“Olen tyytyväinen, että Klas Tocklin ottaa johtaakseen Caverionin Ruotsin toiminnot. Hänellä on pitkä kokemus menestyksekkäästä kiinteistötekniikan palveluiden ja projektien johtamisesta ja kehittämisestä erityisesti Ruotsissa. Toivotamme Klas Tocklinin lämpimästi tervetulleeksi johtotiimiimme”, toteaa Caverionin väliaikainen konsernijohtaja Sakari Toikkanen.

Caverion Oyj:n konsernin johtoryhmän jäsen ja Ruotsin divisioonan johtaja Thomas Lundin jättää tehtävänsä Caverionissa välittömästi Ruotsin divisioonan heikon taloudellisen kehityksen vuoksi. Thomas Lundin on toiminut tehtävässään marraskuusta 2014 lähtien.

Klas Tocklinin CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma/klas-tocklin

Lisätietoja: 

Sakari Toikkanen, väliaikainen konsernijohtaja, yhteys markkinointi- ja viestintäjohtaja Päivi Alakuijalan kautta, puh. 040 8400 251, paivi.alakuijala@caverion.com

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: