17.05.2016 Pörssitiedote

Fredrik Strand jättää konsernijohtajan tehtävänsä Caverionissa

Fredrik Strand jättää konsernijohtajan tehtävänsä Caverionissa

Caverion Oyj ja sen konsernijohtaja Fredrik Strand ovat yhdessä sopineet, että Fredrik Strand jättää tehtävänsä Caverion Oyj:n konsernijohtajana välittömästi. Fredrik Strand on toiminut Caverion Oyj:n konsernijohtajana huhtikuusta 2014 lähtien.

Caverion Oyj:n hallitus käynnistää viipymättä hakuprosessin uuden konsernijohtajan valitsemiseksi.

Caverion Oyj:n konsernijohtajan tehtävää hoitaa toistaiseksi 17.5.2016 alkaen Sakari Toikkanen, johtaja, strategia ja yrityskaupat.

Caverion Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Ari Lehtoranta:

”Fredrik Strand on johtanut Caverionia kaksi vuotta, jonka aikana strategiaa on toteutettu johdonmukaisesti. Organisaatiota on vahvistettu ja yhtiön toimintamallin, prosessien ja järjestelmien kehittämiseen ja yhtenäistämiseen on panostettu. Kannattavuus on kehittynyt Fredrik Strandin johdolla, muttei kuitenkaan riittävästi.

Caverionissa jatketaan strategian toteuttamista ja yhtiön kehittämistä asiakkaiden tarpeet ja digitalisoituva toimintaympäristö huomioon ottaen. Olennaista on, että tehdyt investoinnit näkyvät myönteisesti yhtiön tuloksessa. Henkilöstöllä on tässä merkittävä rooli.”

Sakari Toikkasen CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.caverion.fi.

CAVERION OYJ

Hallitus
 

PUHELINKONFERENSSI

Caverion järjestää analyytikoille, sijoittajille ja medialle englanninkielisen puhelinkonferenssin 17.5.2016 klo 11 Suomen aikaa. Puheluun voi osallistua soittamalla numeroon: +358 (0)9 6937 9543. Osallistumiskoodi puhelinkonferenssiin on ”7427755 / Caverion”.

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Ari Lehtoranta hallituksen puheenjohtaja, yhteys markkinointi- ja viestintäjohtaja Päivi Alakuijalan kautta, puh. 040 8400 251
Tilaa tiedotteet: