Boliden Kokkolan sinkkitehtaalla tuotannon on pysyttävä keskeytymättömänä

 

Kokonaisvaltaiset
kiinteistötekniikan ja
teollisuuden palvelut

Perustettu 1960-luvulla
Olemme olleet mukana tehtaan
perustamisesta asti

Tehtaalla hyödynnetään Caverionin
kunnossapitoprosesseja ja -konsepteja

 Caverionin  pitkä historia tehtaallemme tehdyissä sähkö- ja automaatiotekniikan töissä perustuu hyvään yhteistyöhön ja työhön liittyvien tehtävien tekemiseen kerralla kuntoon.

Tuomas Keskitalo, Boliden Kokkolan sähkö- ja automaatiokunnossapidon päällikkö

Tavoitteet

  • Boliden Kokkolan sinkkitehtaan olosuhteet ovat vaativat ja haasteelliset tuotantoprosessin ollessa käynnissä. Tuotantoprosessien aikana lämpötilaolosuhteet saattavat vaihdella voimakkaasti kylmästä kuumaan.
  • Prosessien aikana myös turvallisuusasiat nousevat tärkeiksi. 
  • Tavoitteena on pitää tuotantoprosessin käynti keskeytyksettömänä, vain tiettyjä toimintoja tehdään seisokkien aikana.
  • Tehdas tarvitsee osaavan ja ammattitaitoisen yhteistyökumppanin, sillä erilaiset projektit ja huoltojen kausiluontoiset tarpeet sekä resurssien määrät eri osaamisalueiden suhteen on osattava ottaa huomioon.

Ratkaisut

  • Olemme asiantunteva kumppani, joka auttaa asiakasta läheisessä yhteistyössä yhdistämään erilaiset tekniset ja tietotekniset kokonaisratkaisut ja -osaamisen eri lähteistä saatavien tietojen analysointiin ja hyödyntämiseen.
  • Läheinen yhteistyö tehtaan valvojan kanssa takaa onnistuneen aikatauluttamisen tehtaan tuotantoprosessien aikataulun mukaan.
  • Työntekijöinämme tehtaalla toimii kokenut ja pitkään samalla alueella toiminut henkilöstö, joka tuntee hyvin asiakkaan ja sen tarpeet.
  • Tehtaalla hyödynnetään monipuolisesti meidän koko palvelutarjooma: talotekniikan sähköasennukset, instrumentointiasennukset, kiinteistöjen sähköasennusten tarkastukset, turva- ja merkkivalot, rulla- ja/-ovihuollot, kylmähuollot ja asennukset, paloilmoitinhuollot ja asennukset, sprinklerasennukset,  prosessiputkistot, säiliöt, paineastiat sekä muita mekaanisia asennuksia.
  • Boliden Kokkolassa on jalkautettu käyttöön ennakoiva työturvallisuusmallimme, jonka myötä tapaturmia ei ole tapahtunut osaltamme vuosikausiin.

Suomen länsirannikolla sijaitseva Boliden Kokkola on Euroopan toiseksi suurin sinkkitehdas. Suurin osa tehtaan käyttämästä sinkkirikasteesta tulee Bolidenin omilta kaivoksilta, mutta rikasteita hankitaan myös muilta kaivosyrityksiltä.

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

 

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin