Teollisuuden putkistojen kunnossapito ja mittaukset

Tuotamme teollisuusputkistojen sekä teollisuuden instrumentoinnin ja automaation kenttälaitteiden…

Tuotamme teollisuusputkistojen sekä teollisuuden instrumentoinnin ja automaation kenttälaitteiden kunnossapitoa. Tutustu palveluvalikoimaamme!

Palveluvalikoimamme koostuu kunnossapito-, asennus-, alue-, projektointi- ja asiantuntijapalveluista sekä erilaisista mittaus- ja kalibrointipalveluista kuten vertailu- ja ilmavuotomittauksista, kaasuhälyttimien määräaikais- sekä lämpötilamittausten tarkastuksista.

Meiltä saat mm.

  • Teollisuuden kokonaisvaltaiset kunnossapitopalvelut
  • Paine- ja pintalähettimien toiminnan tarkastukset
  • Lämpötila-antureiden tarkastukset
  • Sähkö- ja instrumentti asennukset
  • Määräaikais- ja ennakkohuollot
  • Kenttälähettimien tarkastukset sertifioiduilla kalibraattoreilla
 

Asiantuntija-apua teollisuusputkistojen kunnossapitoon

Marko Pikkarainen
Myynti, Caverion Suomi
 

Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja paremman kunnossapidon puolesta.

 

Teollisuusputkistojen vertailu- ja virtausmittaukset

Tarjoamme nesteiden määrämittausten tarkistus- ja vertailumittauspalvelua siirrettävällä ultraäänimittauslaitteistolla. Mittauksen avulla saat tietoosi teollisuusputkistossa kulkevan aineen määrän ja virtausnopeuden. Kerättyä dataa verrataan asiakkaan omaan virtausdataan, jonka pohjalta voidaan suorittaa tarvittavat säädöt mittaus- ja säätöjärjestelmiin. Laitteistolla on mahdollista suorittaa myös energiamäärämittausten vertailu- ja tarkistusmittauksia.

Käytämme mittauksissamme akkukäyttöistä FLUXUS F601-ultraääni- ja lämpömäärämittaria. Tarjoamme mittauksia 15–2500mm halkaisijaltaan oleville putkistoille. Lämpötilakestoisuus antureille on -40…+200 °C.

Dokumentoimme mittaukset toivomallanne tavalla omiin järjestelmiinne.

Kenttälaitteiden tarkastukset ja mittalaitteiden kalibrointi

Kenttälaitteiden ja antureiden kalibroinnilla varmistat mittalaitteiden ja sensoreiden tarkkuuden, kuin myös tuotteiden ja mittausten korkean laadun. Säännöllisen ja oikein suoritetun kalibroinnin avulla vältät teollisuuslaitoksen ja koneiden ylimääräiset alasajot ja varmistat henkilöturvallisuuden.

Suoritamme teollisuuslaitoksille automaation kenttälaitteiden ja -instrumenttien sekä antureiden tarkastuksia ja huoltoa. Käytössämme on runsas ja monipuolinen valikoima sertifioituja kalibraattoreita, kuten Bemex MC6 ja TECAL-kuivalohkouuni. Kalibroinnin lämpötila kattaa tarkastuslämpötilat n. 20–650°C.

Caverion Suomelle on myönnetty S1 sähköurakointilupa ja teleurakointilupa. Lisäksi jokaisella asiakastiloissa työskentelevällä caverilla on tarvittavat turvallisuus- ja asiakkaan vaatimat henkilökohtaiset luvat.

Tutustu palveluihimme