Elintarvike- ja juomateollisuus

Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus elintarvike- ja juomateollisuuden projekteista. Asiakkaillamme on haastavia tuotantoprosesseja, joissa valmistetaan monia erilaisia elintarvikkeita.  

Asiantuntemuksemme takaa toimintaympäristön luotettavuuden, tuottavuuden ja turvallisuuden. Elintarvike- ja juomatehtaissa on tyypillisesti useita tuotantolinjoja, joiden koneet ja laitteet edellyttävät jatkuvaa valvontaa ja kunnossapitoa. Voimme parantaa tuotantolinjojen tehokkuutta kehittämällä prosessien käytettävyyttä, nopeutta ja laatua yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tiivis yhteistyö lisää myös kustannustehokkuutta parantamalla prosesseja ja takaamalla ammattitaitoisen kunnossapidon. Prosessivirheiden väheneminen pienentää hylkymateriaalin määrää, mikä puolestaan tuo tehtaalle säästöä. 

Asiakas voi myös ulkoistaa tehtaansa kunnossapidon meille, mikä varmistaa tehtaan häiriöttömän toiminnan. Osaavat asentajamme voivat työskennellä vuorotyössä tehtaissa, joissa on paljon jatkuvaa kunnossapitoa vaativia koneita ja laitteita. Asiantuntijamme noudattavat kaikkia toimialakohtaisia vaatimuksia esimerkiksi tuotannon hygieenisyyden suhteen.  

Kattavan palveluvalikoimamme tarjoamat edut 

 • Tehokkaammat elintarvike- ja juomateollisuuden tuotantoprosessit  
 • Pienempi materiaalihävikki prosessi- ja laitehäiriöiden eliminoimisen ansiosta  

 • Seisokkien vähentyminen ennakoivan huollon ja korjausten, ympärivuorokautisen palvelun ja esivalmistuksen ansiosta  

 • Ulkoistetut resurssit ja osaaminen, joilla voidaan vastata kysynnän vaihteluihin ja uusiin asiakastarpeisiin 

 • Pienempi tapaturmataajuus ennakoivan turvallisuustyön ansiosta  

Huolehdimme kaikista järjestelmistä ja tuotteista

Sen lisäksi, että tarjoamme elintarvike- ja juomateollisuudelle prosessinkehittämisen palveluita ja teknisiä ratkaisuja, meillä on laitosten kiinteistötekniikan, automaation ja kiinteistöjohtamisen kehittämiseen ja hallintaan liittyvä osaaminen. Voimme huolehtia kaikesta teknisestä huollosta ja kunnossapidosta sekä kiinteistöpalveluiden johtamisesta. Palveluiden johtamisella takaamme kiinteistöjen toimivuuden, energiatehokkuuden ja arvon säilymisen kiinteistöjen koko elinkaaren ajan.

Kiinteistöt voidaan liittää etävalvonta- ja etähallintapalveluun, jolla taataan oikeat olosuhteet. Voimme kehittää ja asentaa turvallisuusjärjestelmiä, kuten kulunvalvonnan, keskushälytysaseman, murtohälytykset, videovalvonnan ja palontorjuntajärjestelmät. Kaikki järjestelmät toteutetaan kehittyneille alustoille.  

Saat kaikkiin tarpeisiisi läpinäkyvää palvelua yhdeltä palveluntarjoajalta, yhden yhteyshenkilön kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista.

Referenssejä

Food & Beverage Industry


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Edut asiakkaalle 

 • Toimialaosaaminen 

 • Hyvä työturvallisuus ja kiinteistön turvallinen toiminta 

 • Kustannustehokkaat teollisuuden prosessit, joiden käytettävyys on erinomainen  

 • Pienemmät kustannukset ja riskit ennakoivan kunnossapidon ansiosta  

 • Tehokkaat asennusprojektit: huolellinen ennakkosuunnittelu, esivalmistus 

 • Kestävät elinkaariratkaisut  

 • Kaikki järjestelmät ja tuotteet yhdeltä asiantuntevalta kumppanilta  

 • Tekninen huolto ja kunnossapito ympäri vuorokauden