Tekniset urakoitsijat

Meillä on kokemusta työskentelystä yhteistyössä teknisten urakoitsijoiden kanssa. Yhteistyöllä voimme tarjota syvällistä asiantuntemusta ja laajemmat resurssit sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. Kiinteistötekniikan ja -teknologioiden osaamisemme kattaa kiinteistöjen, teollisuuskiinteistöjen ja infrastruktuurin koko elinkaaren. Rakennamme ja kehitämme yhdessä kestävän kehityksen mukaisia urbaaneja ympäristöjä hyödyntäen digitalisaation ja uusimman teknologian tarjoamia mahdollisuuksia. 

Kehitämme, asennamme ja pidämme kunnossa kiinteistöjen tekniset järjestelmät, mikä takaa kiinteistöjen toimivuuden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden muuttuvissakin tarpeissa. Lisäksi meillä on runsaasti kokemusta jätehuollostaturvallisuusjärjestelmistä ja nopeista tietoverkkoyhteyksistä, jotka mahdollistavat esimerkiksi kulunvalvonnan, videovalvonnan ja audiovisuaaliset ratkaisut.  

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme teknisille urakoitsijoille varmistaa, että 

 
  • käytössä on paras mahdollinen taloteknisten kokonaistoimitusten osaaminen  

  • projektitoimitukset tapahtuvat tehokkaasti ja luotettavasti yhteyshenkilösi kautta  

  • projektin johtaminen on ammattitaitoista 

  • laatu on aina taattu ja kustannusarviot luotettavia    

 

Ammattitaitoinen kumppani teknisille urakoitsijoille 

Caverion voi vastata kaikkien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidosta. 

Saat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa palvelua ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista.  

Voimme vastata myös energiakatselmuksista ja viranomaisten asennustarkastuksista. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat muutokset, jotta kiinteistö täyttää esimerkiksi LEED-sertifioinnin vaatimukset.

Caverion


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Edut asiakkaalle 

  • Pienemmät projektikustannukset ja riskit teknisille urakoitsijoille 

  • Edistynyt, integroitu kiinteistötekniikka, joka takaa kiinteistön arvon säilymisen ja tyytyväiset vuokralaiset 

  • Elinkaariajattelu: kustannus- ja energiatehokkuus 

  • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen 

  • Selvästi määritetyt vastuut