Rakennusliikkeet

Meillä on vankkaa näyttöä onnistuneista projekteista ja tiiviistä yhteistyöstä rakennusliikkeiden kanssa. Luomme yhdessä kestävän kehityksen mukaisia urbaaneja ympäristöjä hyödyntäen digitalisaation ja uusimman kiinteistötekniikan tarjoamia mahdollisuuksia. 

Kehitämme, asennamme ja pidämme kunnossa kiinteistöjen tekniset järjestelmät, mikä takaa kiinteistöjen toimivuuden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden muuttuvissakin tarpeissa. Tarjoamme asiantuntijapalveluitamme monimutkaisen kiinteistöautomaation ja teknisten ratkaisujen kokonaisuuden hallintaan.   

Lisäksi meillä on runsaasti kokemusta automaattisesta jätteenkeruujärjestelmästä, turvallisuusjärjestelmistä ja nopeista tietoverkkoyhteyksistä, jotka mahdollistavat esimerkiksi kulunvalvonnan, videovalvonnan ja audiovisuaaliset ratkaisut.  

Käytämme ensisijaisesti uusinta, energiatehokasta tekniikkaa sekä järjestelmiä, jotka säilyttävät arvonsa pitkään. Asentajillamme on kansainvälisesti hyväksytyt luvat esimerkiksi sairaaloiden kaasuputkien ja sprinklereiden sekä teollisuuden kaasuputkien asentamiseen. Suoritamme asennukset sovitun budjetin rajoissa ja mukautamme palvelumme ja aikataulut projektin kokonaisbudjettiin sopiviksi. 

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme rakennusliikkeille 
varmistaa, että 

  • projektitoimitukset tapahtuvat tehokkaasti ja luotettavasti yhteyshenkilösi kautta 

  • projektin johtaminen on ammattitaitoista 

  • käytössä on paras mahdollinen taloteknisten kokonaistoimitusten osaaminen 

  • laatu on aina taattu ja kustannusarviot luotettavia. 

Yksi kumppani, kattavat palvelut 

Caverion voi vastata kaiken kiinteistötekniikan ja ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidosta. 

Saat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa palvelua ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta

Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista.   

Voimme tehdä myös energiakatselmuksia ja huolehtia viranomaisten asennustarkastuksista. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat muutokset, jotta kiinteistö täyttää esimerkiksi LEED-sertifioinnin vaatimukset. 

”Projekti on haastava paitsi teknisesti myös tiukan aikataulun vuoksi, joten hyvä tekninen osaaminen on äärimmäisen tärkeää. Aiempien kokemustemme perusteella tiedämme, että Caverion on erittäin asiantunteva kumppani. Sopimusneuvotteluissa kävi selväksi, että Caverion oli valmis tarttumaan haasteeseen, joten tiedämme projektin olevan hyvissä käsissä”, kertoo Skanskan rakennuspäällikkö Kari Sundelin

”Yhteistyömme Caverionin kanssa toimii loistavasti, ja molemmat yritykset tekevät töitä sen eteen, että saamme toimitettua loppuasiakkaalle parhaan mahdollisen kokonaisuuden”, toteaa Skanskan projektipäällikkö Roar Alstad. 

”Projekti on erittäin vaativa, koska työt tehdään jatkuvasti käytössä olevissa liiketiloissa ja aikataulu on todella tiukka. Saumaton yhteistyö kaikkien osapuolten kesken on onnistumisen ehdoton edellytys. Valitsimme kumppanin yhdessä asiakkaan kanssa, ja taloudellisten seikkojen lisäksi painotimme yhteyshenkilöiden viestintätaitoja sekä teknistä osaamista. Uskomme, että meillä kasassa on tiimi, joka pystyy täyttämään tilaajan odotukset”, sanoo Fira Oy:n Pekka Siponen. 

”Toimisto- ja liikekeskus Dixin rakentaminen on lähtenyt hyvin käyntiin, ja olemmekin jo voineet siirtyä projektin toiseen vaiheeseen. Ensimmäiselle vaiheelle on myönnetty platinatason LEED-sertifikaatti. Tämä on ensimmäinen suomalainen toimisto- ja kauppakeskushanke, joka on saanut kyseisen sertifikaatin. Kiinteistötekniikka oli tärkeässä osassa sertifikaatin saamisessa, ja onnistuminen tällä alueella yhdessä Caverionin kanssa loi vankan pohjan yhteistyön jatkamiselle projektin toisessa vaiheessa”, toteaa YIT:n Toimitilat-liiketoimintaryhmän johtaja Timo Lehmus. 

Veidekke Sogn og Fjordanen osastopäällikkö Svein Even Dale kertoo, että he valitsivat Caverionin, koska se pystyy toimittamaan kaikki järjestelmät ja tuotteet ja osallistumaan projektin jokaiseen vaiheeseen suunnittelusta aina projektin johtamiseen ja toteutukseen asti. Tällaisen teknisen urakoitsijan valinnasta on paljon hyötyä. ”Yhden yhteyshenkilön käyttö vähentää projektiin liittyviä riskejä ja säästää aikaa ja rahaa. Tarpeettomat järjestelmien väliset rajapinnat jäävät pois, ja voimme luottaa siihen, että kaikki järjestelmät toimivat yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla.” 

”KlimaTak parantaa rakennuksen laatua ja takaa hyvän sisäilman oppilaille”, kertoo Bergenin kunnan projektipäällikkö Geir Garlid

”VVO on Suomen johtava asuntovuokrausyritys. Energiatehokkuudella on VVO:n toiminnassa tärkeä rooli, koska energian osuus kiinteistöjen ylläpitokustannuksista on kasvanut huomattavasti koko 2000-luvun ajan. Uudisrakennusprojekteissamme etsimme ratkaisuja, joilla voimme varmistaa asianmukaiset ja miellyttävät elinolosuhteet energiatehokkaasti. Lauri Korpisen kadulla toteutettava projekti sisältää monia tällaisia ratkaisuja, kuten automaattisen tarpeenmukaisen ilmanvaihdon. Tämä tarkoittaa, että asukkaiden ei tarvitse kantaa huolta oikeiden olosuhteiden ylläpidosta ja energiatehokkuudesta”, toteaa VVO:n projektipäällikkö Anna Ritonummi. Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@caverion.com

Myyntipäällikkö:
Tauno Lindroos
puh. 050 390 0325

 
Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

 

Edut asiakkaalle 

  • Pienemmät projektikustannukset ja riskit rakennusliikkeille 

  • Edistynyt, integroitu kiinteistötekniikka, joka takaa toimivuuden ja turvallisuuden 

  • Elinkaariajattelu: kustannus- ja energiatehokkuus 

  • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen 

  • Selkeästi määritellyt vastuut