Konsultit

Meillä on paljon kokemusta yhteistyöstä konsulttien kanssa. Yhteistyöllä voimme tarjota syvällistä asiantuntemusta ja laajemmat resurssit sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. Kiinteistötekniikan ja -teknologioiden osaamisemme kattaa kiinteistöjen, teollisuuskiinteistöjen ja infrastruktuurin koko elinkaaren. Rakennamme ja kehitämme yhdessä kestävän kehityksen mukaisia urbaaneja ympäristöjä hyödyntäen digitalisaation ja uusimman teknologian tarjoamia mahdollisuuksia. 

Kehitämme, asennamme ja pidämme kunnossa kiinteistöjen tekniset järjestelmät, mikä takaa kiinteistöjen toimivuuden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden muuttuvissakin tarpeissa. Lisäksi meillä on runsaasti kokemusta automaattisesta jätteenkeruujärjestelmästäturvallisuusjärjestelmistä ja nopeista tietoverkkoyhteyksistä, jotka mahdollistavat esimerkiksi kulunvalvonnan, videovalvonnan ja audiovisuaaliset ratkaisut.  

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme konsulteille varmistaa sen, että 

  • kiinteistötekniikka ja projektin johtaminen on ammattimaista ja kustannustehokasta 

  • projektitoimitukset tapahtuvat integroidusti ja luotettavasti yhteyshenkilösi kautta 

  • laatu on aina taattu ja kustannusarviot luotettavia   

Ammattitaitoinen kumppani konsulteille 

Caverion voi vastata kaikkien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidosta

Saat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa palvelua ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista.  

Voimme tehdä myös energiakatselmuksia ja huolehtia viranomaisten asennustarkastuksista. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat muutokset, jotta kiinteistö täyttää esimerkiksi LEED-sertifioinnin vaatimukset.  

Yhteistyö konsulttien kanssa tarjoaa syvällistä asiantuntemusta ja laajat resurssit


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Edut asiakkaalle 

  • Pienemmät projektikustannukset ja riskit konsulteille 

  • Edistynyt, integroitu kiinteistötekniikka, joka takaa kiinteistön arvon säilymisen ja tyytyväiset vuokralaiset 

  • Elinkaariajattelu: kustannus- ja energiatehokkuus 

  • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen 

  • Selvästi määritetyt vastuut