Julkisen sektorin kiinteistöt

Meillä on mittava kokemus kiinteistöistä, joissa palveluiden käytettävyyden on oltava korkealla tasolla ja hintojen kilpailukykyisiä. Tarjoamme kiinteistöratkaisuja, jotka pitävät kohteen arvon ja kustannukset tavoitetasolla, pidentävät kiinteistön käyttöikää ja parantavat sen käytettävyyttä. Hyvä ymmärryksemme julkisen sektorin projekteista ja investoinneista takaa parhaat mahdolliset ratkaisut taloudellisesti, teknisesti ja toiminnallisesti. Riippumattomana toimijana pystymme tarjoamaan tehokkaimmat kokonaisratkaisut. 

Laaja palveluvalikoimamme julkisen sektorin kiinteistöyhtiöille varmistaa 

 • Toimivat, monipuoliset ja turvalliset tilat  

 • Hyvän sisäilman: tyytyväiset käyttäjät, parempi työteho 

 • Energiatehokkaat kiinteistöt ja kustannussäästöt  

 • Kokonaisvaltaisen kunnossapidon hallinnan  

 • Täysin integroidut projektitoimitukset, ennustettavan laadun ja luotettavat kustannusarviot      

 • Ympärivuorokautiset HelpDesk- ja etävalvomopalvelut  

 • Energiakatselmukset ja viranomaisten asennustarkastukset  

Elinkaariajattelu 

Palvelumme kattavat rakennusten ja infrastruktuurin koko elinkaaren. Antamalla Caverionille kokonaisvastuun talotekniikasta varmistat tarkan budjetoinnin, ja kiinteistön kustannusten ennustettavuuden pitkällä aikavälilläElinkaarihankkeissa ja -palveluissa otamme täyden, pitkän aikavälin vastuun kiinteistöjesi ja omaisuutesi suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.  

Caverion voi vastata julkisen sektorin kiinteistöyhtiöiden kaikkien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidostaSaat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista. 

Käytämme kiinteistöautomaatiota olosuhteiden valvontaan ja säätelyyn. Kiinteistöt voidaan yhdistää etävalvonta- ja etähallintapalveluun, jolla taataan oikeat olosuhteet ja optimaalinen energiankulutus.  

Suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat muutokset, jotta kiinteistö täyttää esimerkiksi LEED-sertifioinnin vaatimukset. 

Referenssejä

”Hoasin kiinteistöstrategian ytimessä ovat asukaskeskeisyys ja asumisen viihtyisyys. Kiinteistöjen ylläpidolla ja olosuhteilla on merkittävä vaikutus viihtyisyyteen. Caverion on hoitanut kiinteistöjemme ylläpidon jo pitkään, ja halusimme uusia palvelusopimuksemme, koska se tukee selkeästi tavoitteitamme”, Hoasin kiinteistöjohtaja Kim Lindholm sanoo. 

”Tämän projektin avulla saamme pidettyä kustannukset kestävällä tasolla. Ilman tätä projektia energia- ja kunnossapitokulumme olisivat kasvaneet vauhdilla seuraavien vuosien aikana”, Kalmarin kunnan kiinteistöpäällikkö Gunilla Svensson kertoo.

Nieruchomości użyteczności publicznej


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

  Edut asiakkaalle

 • Optimaalisesti toimivat julkisen sektorin kiinteistöt 

 • Ammattitaitoinen tekninen huolto ja kunnossapito, joka takaa julkisten kiinteistöjen arvon säilymisen 

 • Ratkaisut, jotka takaavat häiriöttömän toiminnan digitalisoituvassa yhteiskunnassa 

 • Elinkaariajattelu: pienemmät kustannukset, energiankulutus ja riskit    

 • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen