Julkinen liikunta ja kulttuuri

Meillä on vankkaa kokemusta liikunta- ja kulttuuritilojen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidosta julkiselle sektorille. Kokemuksemme rakennustekniikoista, talotekniikasta ja kunnossapidosta varmistaa kiinteistöjen, ympäristön ja infrastruktuurin luotettavuuden ja turvallisuuden. Otamme huomioon kaikki erityisvaatimukset tarjotaksemme taloudellisesti, teknisesti ja toiminnallisesti optimaalisen ratkaisun.  

Varmistamme liikuntatilojen, uimahallien, kuntokeskusten, kirjastojen, teattereiden, konserttisalien, oopperatalojen, museoiden, nuorisotilojen ja näyttelytilojen toimivuuden ja kustannustehokkuuden.  

Erikoisratkaisut liikunta- ja kulttuurirakennuksille  

Asiantuntijamme tietävät, miten tärkeää on, että laadukkaat palvelut ovat jatkuvasti käytettävissä. Työntekijöiden ja kävijöiden viihtyvyydestä, terveydestä ja turvallisuudesta huolehditaan monin tavoin: ilmastoinnin ja valaistuksen etävalvonta ja -ohjaus olosuhteiden mukaan; edistyneet palohälytys- ja sammutusjärjestelmät turvaavat tapahtumapaikat; tilojen olosuhteiden valvonnalla varmistetaan terveysnäkökohdat, kuten uima-altaiden vedenlaadun; jäähallien ilmastoinnin ja ilmanvaihdon säätely vastaa yleisön viihtyvyyden, jään laadun ja ympäristöystävällisyyden asettamiin vaatimuksiin. Luotettujen yhteistyökumppaneidemme avulla voimme vastata myös ruokala- ja siivouspalveluista sekä ulkoalueiden talvikunnossapidosta. 

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme liikunta- ja kulttuuritiloille varmistaa 

 • Hyvän sisäilman riippumatta ihmisten määrästä: viihtyisyyttä, parempaa suorituskykyä  

 • Työntekijöiden ja kävijöiden kannalta viihtyisät, toimivat ja turvalliset tilat     

 • Kiinteistöjen ennakoivan ja suunnitellun huollon ja kunnossapidon 

 • Energiatehokkuuden tuomat säästöt  

 • Täysin integroidut projektitoimitukset, ennustettavan laadun ja luotettavat kustannusarviot    

 • Ympärivuorokautiset HelpDesk- ja etävalvomopalvelut  

Monipuoliset palvelut liikunta- ja kulttuuritiloille 

Caverion voi vastata liikunta- ja kulttuuritilojen kaikkien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidosta. Saat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista. 

Asiantuntijamme suorittavat tutkimus- ja tuotekehityskeskuksessamme testejä simuloidakseen haasteellisten kohteiden, kuten auditorioiden, näyttelyhallien ja istuntosalien ilmastointi-, jäähdytys, lämmitys- ja akustisia ratkaisuja todellisissa olosuhteissa.

Referenssejä

”Yhteistyömme perustuu luotettavaan kumppanuuteen. Caverion toimittaa aina ajallaan sen, mitä se on luvannut. Hyvät ja kattavat raportit laitteiden elinkaaresta tuovat lisäarvoa ja mahdollistavat riskien tunnistamisen ja budjetissa pysymisen.” – Tampere-talon kiinteistöpäällikkö Marko Koivisto 
public_sports_and_culture_theater_man


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

  Edut asiakkaalle

 • Optimaalisesti toimivat julkiset liikunta- ja kulttuuritilat   

 • Ammattitaitoinen tekninen huolto ja kunnossapito, joka takaa julkisten kiinteistöjen arvon säilymisen 

 • Ratkaisut, jotka takaavat häiriöttömän toiminnan digitalisoituvassa yhteiskunnassa 

 • Elinkaariajattelu: pienemmät kustannukset, energiankulutus ja riskit    

 • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen