Infrastruktuuri

Meillä on vankkaa kokemusta infrastruktuuriprojekteista, joissa vaaditaan toiminnan jatkuvuutta, riskien hallintaa ja kustannustehokkuutta. Asiantuntijamme ymmärtävät, että nykyaikaiset kasvukeskukset asettavat uudenlaisia vaatimuksia infrastruktuuriverkostoille. Tarjoamme luotettavia, turvallisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat luomaan viihtyisiä ja ekologisia kaupunkiympäristöjä asukkaille ja yhteisöille.  

Laaja valikoima infrastruktuuriratkaisuja 

Kokemuksemme kiinteistötekniikasta ja automaatiosta infrastruktuurin osalta kattaa esimerkiksi tunnelitelematiikan ja -automaation, tieliikenteen valvontajärjestelmät, tievalaistuksen hallintajärjestelmät ja kameravalvonnan, mukaan lukien kelikamera ja vastaavat laitteet. Meillä on myös vankka kokemus rautatieinfrastruktuurin teknisistä asennuksista. Caverionilla on lisäksi tehokas ratkaisu jätehuollolle.  

Asiantuntijamme suunnittelevat ja asentavat energiatehokkaita teknisiä järjestelmiä ja asennuksia palvelinkeskuksiin, varmistaen kriittisten IT-järjestelmien saatavuuden.  

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme infrastruktuuriprojekteille varmistaa 

  • Toimivan ja turvallisen infrastruktuurin     

  • Luotettavat varajärjestelmät järjestelmävikojen varalta 

  • Teknisten kiinteistöjärjestelmien ja asennusten korkean laadun ja luotettavuuden 

  • Ympärivuorokautiset HelpDesk- ja etävalvomopalvelut   

  • Tehokkaat projektitoimitukset 

Kokonaisvastuu kaikista teknisistä järjestelmistä ja ratkaisuista 

Caverion voi vastata infrastruktuurin kaikkien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidosta.  

Saat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista. 

Referenssejä

”Palohälyttimien uusimisprojekti säästi kustannuksia ja lisäsi käyttäjien tyytyväisyyttä koulussa ja vanhainkodissa turhien palohälytysten osalta. Caverion ilmoittaa aina hyvissä ajoin mahdollisista lisätöistä, ja tarjouksessa on otettu huomioon tarvittavat asiat ja pidemmällä tähtäimellä taloteknisten järjestelmien elinkaari”, Jarkko Leinonen, kiinteistötyönjohtaja Lempäälän kunta, tekninen toimi

”Yhteistyön ansiosta meillä on uudistettu, nykyaikainen palvelinkeskus, joka takaa Tønderin kunnan hyvinvoinnin. Saimme koko projektin ajan hyviä neuvoja, ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten Caverion hoiti kahden vanhan palvelinsalin sulkemisen ja niiden yhdistämisen uudeksi ja päivitetyksi palvelinkeskukseksi”, Lars Møldrup, Tønderin kunta

public-infrastructure


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Edut asiakkaalle

  • Optimaalisesti toimiva julkinen infrastruktuuri  

  • Ammattitaitoinen tekninen huolto ja kunnossapito, joka takaa julkisten kiinteistöjen arvon säilymisen 

  • Ratkaisut, jotka takaavat häiriöttömän toiminnan digitalisoituvassa yhteiskunnassa 

  • Elinkaariajattelu: pienemmät kustannukset, energiankulutus ja riskit    

  • Kestävän kehityksen huomiin ottaminen