Hallinto

Meillä on runsaasti kokemusta hallintorakennuksista ja julkisen sektorin tarpeista. Kokemuksemme kattaa esimerkiksi toimistot, kirjastot, oikeustalot, palo- ja poliisiasemat. Hallinnoimme kiinteistöjä ja niiden olosuhteita koko elinkaaren ajan.  

Asiantuntijamme varmistavat hallinnollisten rakennusten ja infrastruktuurin toimivuuden ja turvallisuuden. Suunnittelemme ja ylläpidämme talotekniikkaa, jotta se on taloudellisesti, teknisesti ja toiminnallisesti optimaalista ja että se vastaa nykyistä tarkoitustaan sekä on joustavasti mukautettavissa vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin.  

Hyödynnämme etävalvontaa ja -hallintaa luodaksemme kiinteistöön miellyttävät ja oikeanlaiset olosuhteet riippumatta rakennusta käyttävien ihmisten lukumäärästä. Samalla tavoin optimoimme energiankulutuksen olosuhteiden mukaisesti.  

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme hallintorakennuksille varmistaa 

  • Hyvän sisäilman: parempi työteho ja viihtyisyys 

  • Toimivat ja muuntautuvat hallintorakennukset    

  • Paremman energiatehokkuuden, josta seuraa säästöjä  

  • Kokonaisvaltaisen ennakoivan ja korjaavan huollon ja kunnossapidon  

  • Korkealaatuiset turvallisuusratkaisut ja tilojen taatun turvallisuuden 

  • Integroidut tekniset ratkaisut, jotka hyödyntävät digitalisaatiota ja automaatiota 

  • Ympärivuorokautiset HelpDesk- ja etävalvomopalvelut   

Kokonaisvastuu hallintorakennuksista 

Caverion voi vastata hallintorakennusten kaikkien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidosta. Luotettujen yhteistyökumppaneidemme avulla voimme vastata esimerkiksi ruokala- ja siivouspalveluista sekä ulkoalueiden talvikunnossapidosta.  

Saat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista. 

Tämänhetkisiin asiakkaisiimme lukeutuu pieniä yksiköitä ja suuria hankkeita, kuten PPP-hanke uuden, useiden julkisten viranomaisten käyttöön tulevan toimistokiinteistön rakentamisesta Kalvebod Bryggeen, Kööpenhaminaan, Tanskaan. Lue lisää elinkaarihankkeet- ja palvelut -konseptistamme. 

Referenssejä

"Valitsimme Caverionin vastaamaan Bergelandsgårdenin teknisistä toteutusvaiheista ClimaCeil-ratkaisun takia. Rakennuksen matalan kerroskorkeuden takia muiden teknisten ratkaisujen käyttö olisi ollut hankalaa", Bergeland Eiendom AS:ää edustava rakennuttaja Torstein Gjesteland toteaa

”Tämän projektin avulla saamme pidettyä kustannukset kestävällä tasolla. Ilman tätä projektia energia- ja kunnossapitokulumme olisivat kasvaneet vauhdilla seuraavien vuosien aikana”, Kalmarin kunnan kiinteistöpäällikkö Gunilla Svensson kertoo.

Public Administration


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

  Edut asiakkaalle

  • Optimaalisesti toimivat julkisen sektorin kiinteistöt ja infrastruktuuri  

  • Ammattitaitoinen tekninen huolto ja kunnossapito, joka takaa julkisten kiinteistöjen arvon säilymisen 

  • Ratkaisut, jotka takaavat häiriöttömän toiminnan digitalisoituvassa yhteiskunnassa 

  • Elinkaariajattelu: pienemmät kustannukset, energiankulutus ja riskit    

  • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen