Älykkäät koulut lisäävät hyvinvointia ja oppimista

Lapset oppivat parhaiten turvallisessa ja innostavassa oppimisympäristössä. Pitkäjänteisellä ajattelulla ja älykkäillä investoinneilla voimme tarjota erinomaiset olosuhteet lapsille tänään ja tuleville sukupolville. Tutkimukset ovat osoittaneet selkeän yhteyden sisäilman ja oppimistulosten välillä: luokkahuoneiden ilmanvaihdon lisääminen voi parantaa lasten koetuloksia jopa 5 % ja lisätä päivittäistä läsnäoloa jopa 2,5 %, mikä osoittaa, että älykkäät koulut ovat myös älykkäitä investointeja!


 

Koulun suorituskyvyn parantamisen ABC:

 
AV systems

 

Nykyaikaiset AV-järjestelmät

Opetuksessa käytettävien audiovisuaalisten järjestelmien avulla opettajat voivat esittää tietoa selkeästi ja vuorovaikutteisesti. Älykkäät AV-työkalut rikastuttavat sekä etä- että lähiopetusta, ja ne on integroitu esimerkiksi ääni-, valo- ja videotuotantoihin ja -esityksiin.

 

SmartView

 

Caverion SmartView

Caverion SmartView avulla opettajat ja koulun johtajat näkevät helposti jokaisen luokkahuoneen sisäolosuhteet (esim. lämpötila, CO2-tasot) ja voivat tehdä säätöjä ihanteellisten luokkahuoneolosuhteiden luomiseksi.

Ventilation

 

Parempi ilmanvaihto

Sisäilman laatu vaikuttaa merkittävästi kognitiivisiin toimintoihin: ihmiset suoriutuvat paremmin vihreissä rakennuksissa, joissa on parempi ilmanvaihto. Asianmukainen ilmanvaihto ja ilmastointi auttavat ehkäisemään tautien ja hiukkasten leviämistä, mikä luo terveellisempiä oppimisympäristöjä.


 

Koulujen ja muiden julkisten rakennusten elinkaarihankkeet ja -palvelut

Julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuus (PPP) on pitkäaikainen sopimus Caverionin kaltaisen palveluntarjoajan ja valtion viraston välillä. Tässä mallissa huolehdimme rakennuksesta koko sen elinkaaren ajan: huolehdimme kiinteistönhoidosta ja kunnossapidosta, varmistamme, että järjestelmät toimivat suunnitellusti ja asukkaat tietävät aina, kenen puoleen kääntyä.

Julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksien ja elinkaarisopimusten edut:

  • Takaamme kiinteistön toimivuuden, energiatehokkuuden ja terveellisen sisäilman jopa 25 vuoden sopimuskaudelle
  • Ylläpidämme kiinteistöjä elinkaaritehokkaasti ja huolehdimme kiinteistön korjausvelan hallinnasta. 
  • Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kaikkea rakennustekniikkaa, jotta voimme varmistaa sujuvan toiminnan koko elinkaaren ajan.
  • Vastaamme kohteen käytettävyydestä, olosuhteista, energian kulutuksesta ja kohteen kunnosta koko palvelujakson ajan.
  • Kiinteistön omistajalle tulevat kiinteistön käyttökustannukset ovat ennakkoon tiedossa koko elinkaarisopimuksen ajan ja ne on myös luotettavasti määritelty. Kustannuksiin ei tule koskaan yllätyksiä ja mahdollisista ylityksistä vastaa Caverion.
 

 

Kouluttaudu lisää:

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö