It's showtime!

It's showtime!

Istu alas, nosta popparit syliin ja nauti referensseistä, palveluistamme ja tuotteistamme kertovista videoistamme.

 

Caverion-brändin tarina

Ympäristö, jonka luomme ympärillemme, muokkaa tapaa, jolla elämme ja työskentelemme. Se alkaa ensimmäisestä päivästä, jolloin vedämme henkeä. Opimme, kasvamme ja kehitymme tarkoitusta varten rakennetuissa tiloissa.

Ympäristöjen digitalisointi

Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ykkösvalinta ympäristön digitalisoinnissa tarjoamalla ainutlaatuista palvelua, joka kattaa koko laitoksen elinkaaren suunnittelusta rakentamiseen ja ylläpitoon.


 

Kuuntele asiakastarinoitamme

 

Espoon kaupunki

Espoon kaupunki on mukana laajamittaisissa ilmastotavoitehankkeissa, ja se on vaatinut myös kaupungin tilapalveluilta uusia ratkaisuja. Olimme toteuttamassa Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitokselle energiamanageri- ja kiinteistövalvomopalvelua.

Elinkaarihanke Nummikeskus

Rakennuksen elinkaaren hallinnalla varmistetaan, että Nummikeskus-keskuksen turvallisuus ja tilat ovat mahdollisimman korkeatasoiset seuraavien kahden vuosikymmenen ajan.

Elinkaarihanke Kuopion Kuntolaakso

Kuopion Kuntolaaksoon on rakennettu jäähallin, uimahallin ja parkkitalon yhdistelmä, jonka toteutamme elinkaarimallilla. Huolehdimme yhteistyökumppaniemme kanssa ylläpidosta 20 vuoden ajan.

Elinkaarikoulu Vuosaaren lukio

Vastaamme vuonna 2021 valmistuneen uudisrakennuksen talotekniikan kokonaistoimituksesta suunnitteluineen, jonka jälkeen vastaamme 20 vuotta kiinteistön huollosta ja kunnossapidosta sekä tavoitteen mukaisesta energiankulutuksesta.

Rauman kaupunki hyödyntää olosuhdeantureita

Antureiden antaman pitkän aikavälin datan perusteella pystytään puuttumaan aiempaa paremmin sisäilmaan vaikuttaviin tekijöihin, ja käyttäjille voidaan tarjota tietoa kiinteistön olosuhteista.

Oulun uimahallin ESCO-hanke

Oulun Tilapalvelut -liikelaitoksen hallinnoiman ESCO-hankkeen tarkoitus on energiatehokkuuden parantaminen kaupungin kiinteistöissä. Valikoiduimme hankkeeseen yhteistyökumppaniksi, ja toteuttamamme modernisointi Oulun uimahallissa on tuonut jo merkittävän energiansäästön.

Ilmarisen innovaatiotalon sähkö- ja automaatiotyöt

Mikonkadun ja Yliopistonkadun risteyksessä sijaitseva innovaatiotalo on tarkoitettu scale up -yritysten kohtaamispaikaksi. Laajan saneerauksen yhteydessä valikoiduimme yhteistyökumppaniksi toteuttamaan rakennuksen sähkö- ja automaatiotyöt.

Töölön pysäköintihallin talotekniikan kokonaistoimitus

Tuotimme pysäköintihallin tekniikat aina ilmanvaihtotöistä kulunvalvontaan ja sähköautojen latauspisteisiin. Valinnoissa on hyödynnetty nykyaikaisia ratkaisuja ja valmis kokonaisuus on käyttökustannuksiltaan edullinen.

Elinkaarihanke Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskus

Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskuksen hankkeessa ensisijainen tavoitteemme on pitää kiinteistö hyvässä kunnossa myös tulevaisuudessa. Jotta lapset ja nuoret voivat kulkea kasvun ja opin polkuaan hyvissä olosuhteissa, valittiin toteutukseen ja ylläpitoon elinkaarimalli.

MTU ja Caverion

MTU Aero Engines on Saksan johtava ilmailumoottorivalmistaja. Caverion on vastannut kaiken tuotannossa tarvittavan, kuten paineilman, sähkön, teknisten kaasujen, poistoilman, tilojen ilmanvaihdon, lämmitys- ja ilmastointitekniikan, jäähdytysvoiteluaineiden ja jäähdytysveden sekä käyttö- ja jäteveden toimittamisesta.

Caverion Flexigate

Olemme optimoineet ja automatisoineet suuren matkustajamäärän kuljettamiseen lentoasemilla tarvittavan tilan käytön.

Teemme paljon muutakin. Selaa kaikkia referenssejämme >>


 

Tutustu palveluihimme

 

Caverion SmartView

Caverion SmartView on tietojen visualisointityökalu, jonka avulla voit ymmärtää ja hallita kiinteistöjäsi täydellisesti.

Caverion SRI konsultaatio

Caverion SRI (Smart Readiness Indicator) -konsultointi on avaimet käteen -ratkaisu, joka auttaa sinua ymmärtämään rakennuksesi digitaalisen nykytilan ja antaa selkeän etenemissuunnitelman tarvittavista investoinneista.

Caverion Drive

Miten digitalisaatio vaikuttaa kiinteistöihimme? Millaisia mahdollisuuksia kehittyvä kiinteistötekniikka tarjoaa niin kiinteistöjen omistajille, käyttäjille kuin huollollekin? Meidän ratkaisumme on Caverion Drive.

Kiinteistöjen johtaminen tiedolla

Kiinteistön data kertyy eri toimittajilta, eri järjestelmistä ja eri muodoissa. Tietojen yhdistäminen ja jalostaminen kannattaakin jättää analytiikan tehtäväksi.

Rakennustietomallinnus (BIM)

Rakennuksen tietomallinnus (BIM) on ohjelmistojen ja 3D-mallinnuksen yhdistelmä, jonka avulla rakennuksesta saadaan digitaalinen malli, jossa on kaikki fyysiset ja toiminnalliset ominaisuudet.

Maanalaisen jätejärjestelmän ABC

Helsingin Kalasatamassa ja Jätkäsaaressa, sekä Espoon Suurpellossa on asukkailla käytössä maanalainen jätteenputkikeräysjärjestelmä. Mutta mitä tapahtuu kun roskapussi tipahtaa alas jätekuilusta?

Caverion ServiFlex+

Ennakoiva kunnossapito vie kiinteistön ylläpidon ja huollon uudelle tasolle. Kun kiinteistösi kunnossapito on oikein ajoitettua ja tarpeisiin perustuvaa, voit nauttia mielenrauhasta pelkäämättä yllättäviä lisäkustannuksia.

Rakennuksen hallintajärjestelmä

Rakennuksenhallintajärjestelmämme kerää tietoja lähes mistä tahansa lähteestä, ja käytämme niitä rakennuksen valvontaan ja ohjaukseen etäkeskuksestamme. Kiinteistönomistajat voivat seurata suorituskykyindikaattoreita reaaliajassa ja hyötyä täysipainoisesti kiinteistönhallinnan digitalisoinnista.

Hanke tai palvelu näkyväksi

Animaatioiden ja visuaalisen viestinnän avulla teemme toistaiseksi vielä suunnitteluvaiheessa olevasta investointihankkeesta, rakennuksesta, teollisuuslaitoksesta tai prosessista näkyvän.

Lisätyn todellisuuden rakennustietomalli

AR -sovelluksessamme yhdistyy mobiililaitteen kameranäkymä, rakennuksen tietomallin (BIM) informaatio ja sisäpaikannus.

IMU - Kalasataman alueen automaattinen jätteidenkeräysjärjestelmä

Kotona tapahtuva lajittelu on toimivan kierrätyksen lähtökohta. Me Kalasataman Imussa haluamme tehdä tämän sinulle mahdollisimman mukavaksi, tehokkaaksi ja helpoksi.

RÖÖRI – Jätkäsaaren automaattinen jätteidenkeräysjärjestelmä

Röörillä, Jätkäsaaren alueen automaattisella jätteidenkeräysjärjestelmällä, kerätään sekajätettä, muovipakkauksia, biojätettä, kartonkia ja paperia. Muut kierrätettävät jätelajit viedään niille osoitettuihin lajitteluhuoneisiin.

Caverion aurinkosähköratkaisut

Aurinkosähkö ja aurinkosähköjärjestelmät tarjoavat mahdollisuuden vähentää verkosta ostetun energian määrää, energian kokonaiskustannuksiasi ja pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Kuinka huoneistokohtainen sammutuslaitteisto toimii

Automaattinen sammutuslaitteisto parantaa asumisturvallisuutta ja pienentää vahinkoja tulipalon sattuessa - erityisesti asukkailla, joiden toimintakyky on rajoittunut tai alentunut.

Olemme kumppanisi vastuullisempaan ja älykkäämpään rakennettuun ympäristöön. Selaa palveluvalikoimaamme >>


 

Tutustu cavereihin

 

Caverion Trainee-ohjelma

Caverion Traineet ovat trainee-vuotensa aikana kuvanneet pätkiä arjestaan, ja videossa pääsemme kurkkaamaan heidän meininkiinsä sekä kuulemaan heidän ajatuksia ohjelmasta.

Kuulumisia työharjoittelusta

HR-harjoittelija Emma ja markkinointiviestinnän harjoittelija Christina kertovat, millainen kesä heillä on ollut meillä sekä mikä heidän mielestään oli parasta kesäharjoittelussa olemisessa.

Millaista on työskentely rakennusautomaation parissa

Tutustu videossa automaation parissa työskenteleviin työcavereihimme ja heidän pohdintoihin liityen työn parhaisiin puoliin. He myös paljastavat minkälainen olisi toivetyöcaveri.

Minkälaista on työskennellä kiinteistöjohtamisen parissa?

Kiinteistöjohtamisen porukassa tutkitaan kiinteistöjen suorituskykyä, jotta voimme tarjota niiden käyttäjille parhaat mahdolliset olosuhteet, optimoida energiankulutuksen ja minimoida niiden hiilijalanjäljen sekä varmistaa turvallisen ja keskeytymättömän toiminnan.

Mitä kuuluu Caverionin huoltopäällikön työhön?

Caverionilla huoltopäällikkönä työskentelevä Ville kertoo mitä huoltopäällikön työ pitää sisällään ja mistä asioista pitää erityisesti työssään.

Mitä kuuluu Caverionin huoltoasentajan päivään?

Huoltoasentajana työskentelevä Katariina kertoo mitä huoltoasentajan työpäivä pitää sisällään. Kuulet myös, miten Katariina on oppisopimuksen avulla vaihtanut alaa ja päässyt kehittämään itseään uudessa työssään.

Terveisiä Valimo Parkin työmaalta!

Kuuntele sähkön projektipäällikön Keijon sekä työjohtajien Mikon ja Jurin kuulumiset Valimo Parkin työmaalta. Työcaverit kertovat mm. onnistumisistaan, yhteistyöstä ja työmaan yleisestä fiiliksestä.

Kesäterveiset Töölön Kampuksen työmaalta

 Kuuntele kesätyöntekijä Nikon terveiset Töölön Kampuksen työmaalta, ja kurkkaa sisään seuraamaan työtämme historiallisella kampuksella Helsingin ytimessä.

Terveisiä Triplan asuntojen työmaalta

Liity mukaan automaatioasentaja Villen esittelykierrokselle Triplan asuntojen työmaalla. Ville kertoo mm. työmaan etenemisestä, yhteistyöstä ja työmaan fiiliksestä.

Terveisiä Vallilan toimiston työmaalta

Kurkista työmaalla työskentelevien työcavereiden Jonin, Martenin ja Mikan kahvitauolle. Caverikolmikko kertoo mm. siitä missä he ovat onnistuneet, minkälainen fiilis työmaalla on ja mikä on ollut mukavinta.

Miltä kuulostaisi ura Caverionilla?

Emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Me olemme alamme uudistaja ja edelläkävijä.


Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat yli 14 000 ammattilaista, jotka ovat 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Tule kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta! 

Tule meille caveriksi          Selaa Caverikirjaa

 
 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö