Kesätyö Caverionilla

Hae kesätöihin Caverionille 2018!

Vuoden 2020 kesätyöhaku ei ole vielä käynnistynyt... stay tuned!

Caverionilla työskenteli kesällä 2019 parisataa kesäcaveria kiinteistötekniikan parissa (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio) ja teollisuuden kunnossapitotöiden asennus- ja huoltotehtävissä, projektinhoito- ja työnjohtotehtävissä sekä liiketoiminnan tukipalveluissa markkinoinnin ja viestinnän, hankintojen, talouden sekä palkanlaskennan parissa.

Vastaanotimme kesätyöhakemuksia eri tehtäviin lähes 1 500 kpl vuonna 2019. Iso kiitos kaikille hakijoille! Kesätyöhakumme 2020 ei ole vielä startannut, ilmoitamme siitä tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme.

 

Viime kesän päätteeksi toteutetun palautekyselyn mukaan 100 % kesäcavereista suosittelisi Caverionia työpaikkana ystävilleen! Lisäksi kyselyn mukaan Caverionia eniten kuvastavat adjektiivit olivat ammattimainen, vastuullinen, turvallinen, kannustava, vakaa ja joustava.

Nöyrä kiitos, kesäcaverit!

Caverion on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Olemme Vastuullinen kesäduuni 2019 voittaja

Olemme vuosittain mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja kesätyöntekijät arvioivat Caverionin vuoden 2019 Vastuullisimmaksi kesäduunipaikaksi 1000plus-sarjassa!

"Caverion tarjoaa erittäin hyvän kesätyökokemuksen kaikilla osa-alueilla. Osa-alueista jopa neljä, työnhakuvaihe, työtehtävien mielekkyys, perehdytys ja ohjaaminen sekä kirjallinen työsopimus, arvioidaan 1000plus sarjassa TOP3 parhaimman joukkoon. Erinomainen suoritus heijastuu edelleen yleiseen tyytyväisyyteen, jossa sijoitus on niin ikään TOP3 joukossa”, kertoo Vastuullinen kesäduuni -tiimi.

Lue lisää

Lisätietoa VKD-kampanjasta löytyy:
Kampanjan verkkosivuilta  |  Facebookista  |  Twitteristä
Kesätyöntekijöidemme kesäkokemuksia vuodelta 2016

Kesäcaverit kertovat

Lue blogikirjoituksia edellisvuosien kesätyöntekijöidemme kokemuksista kesäcavereina! Tsekkaa fiiliksiä myös Instagramista: #kesäcaveri @caverionsuomi

Selaa Instagramia

Lue blogiaCaverion työnantajana

Caverion työnantajana ja yrityksenä

Tutustu Caverioniin työnantajana sekä yrityksenä ja lue, millaisia mahdollisuuksia Caverion voi sinulle tarjota!

Lue Caverionista työnantajana

Tutustu Caverioniin yrityksenä

 
 

Seuraa cavereiden meininkiä sosiaalisessa mediassa

Instagram | Facebook | LinkedIn | Twitter | YouTube

@caverionsuomi #caverion #kesäcaveri #työcaveri #caveriontrainee