Kesätyö Caverionilla

Hae kesätöihin Caverionille 2018!

Kesätyöhakumme 2018 on päättynyt 


Caverion tarjoaa vuosittain lähes parisataa kesätyöpaikkaa ympäri Suomea. Palkkaamme ensisijaisesti alan opiskelijoita monipuolisiin harjoittelutehtäviin, joissa pääsee kesän aikana tutustumaan oman opiskelualan töihin ja hankkimaan käytännön kokemusta työelämästä opintojen tueksi. 

Kesäcaverimme työskentelevät kiinteistötekniikan ja teollisuuden asiantuntijapalveluiden, huollon ja kunnossapidon, asennustöiden (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtävien sekä liiketoiminnan tukipalveluiden parissa. Kiinteistötekniikan ja teollisuuden tehtäviä löytyy eri puolilta Suomea. Liiketoiminnan tukipalvelutehtävät painottuvat pääkaupunkiseudulle, mutta muutamia tehtäviä on tarjolla myös muualla Suomessa. Tukipalvelutehtävät voivat olla esimerkiksi hankinnan ja logistiikan, henkilöstö- tai taloushallinnon, viestinnän ja markkinoinnin tai myynnin tehtäviä.

Kesätyöntekijöidemme kesäkokemuksia vuodelta 2016

Kesäcaverit kertovat

Lue blogikirjoituksia edellisvuosien kesätyöntekijöidemme kokemuksista kesäcavereina!

Lue blogia >>


Caverion työnantajana

Caverion työnantajana

Tutustu Caverioniin työnantajana ja lue, millaisia mahdollisuuksia Caverion voi sinulle tarjota.

Lue Caverionista työnantajana >>

 

Caverion on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Vastuullinen kesäduuni

Olemme vuosittain mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Vuonna 2016 sijoituimme Vastuullisin kesäduuni –kilpailussa suurten työnantajien kategoriassa 4. sijalle!

Lisätietoa kampanjasta löytyy:
Kampanjan verkkosivuilta  |  Facebookista  |  Twitteristä

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta

Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn