Kesätyö Caverionilla

Hae kesätöihin Caverionille 2018!

Vuoden 2019 kesätyöhaku 

Palkkaamme tänäkin vuonna noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin (mm. hankinta, HR, palkanlaskenta, talous, viestintä ja markkinointi). Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt.

Löydät kaikki kesätyöpaikat Avoimet työpaikat -sivulta. Hakuaika yleiseen, avoimeen kesätyöhakuun on päättynyt 28.2. Valintaprosessit eri tehtävien täyttämiseksi ovat nyt käynnissä, ja rekrytoivat esimiehemme ovat mahdollisimman ripeällä aikataululla yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin. Ilmoitamme lopputuloksesta kaikille hakijoille maaliskuun loppuun mennessä. 

Muutamiin tehtäväkohtaisiin, kohdennettuihin hakuihin on vielä hakuaikaa jäljellä. Rekrytoivat esimiehemme pyrkivät käsittelemään hakemukset ja olemaan yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Kun rekrytointiprosessit on saatu kokonaan päätökseen, informoimme kaikkia hakijoita lopputuloksesta.


Kesätyöntekijöidemme kesäkokemuksia vuodelta 2016

Kesäcaverit kertovat

Lue blogikirjoituksia edellisvuosien kesätyöntekijöidemme kokemuksista kesäcavereina! Fiiliksiä voi tsekata myös Instagramista: #kesäcaveri

Lue blogia >>


Caverion työnantajana

Caverion työnantajana ja yrityksenä

Tutustu Caverioniin työnantajana sekä yrityksenä ja lue, millaisia mahdollisuuksia Caverion voi sinulle tarjota.

Lue Caverionista työnantajana >>
Tutustu Caverioniin yrityksenä >>

 

Caverion on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Vastuullinen kesäduuni

Olemme vuosittain mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Caverionin kesätyöntekijöiden antama keskiarvosana kesätyökokemukselleen vuonna 2018 oli 3,6/4.

Lisätietoa kampanjasta löytyy:
Kampanjan verkkosivuilta  |  Facebookista  |  Twitteristä

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta

Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn

#caverion #kesäcaveri