Caverion Trainee

Caverion Trainee -ohjelma 2019-2020

Vuoden 2019 haku on nyt päättynyt ja ohjelma on startannut. Kiitos kaikille hakijoille!

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan Caverion Trainee -ohjelmaan, seuraa ilmoitteluamme seuraavan Trainee-ohjelman käynnistymisestä. Tällä sivulla tullaan myös kertomaan nykyisten Caverion traineiden kokemuksista ja fiiliksistä. Siispä, stay tuned!

 

Oletko vastavalmistunut tai hetken jo työelämässä ollut AMK- tai diplomi-insinööri?

Koulutusalasi voi olla mikä tahansa tekniikan osa-alue, mutta tällä hetkellä etsimme joukkoomme erityisesti konetekniikan, prosessitekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä talo-, rakennus- ja energiatekniikan sekä kiinteistöjohtamisen osaajia. Olet kiinnostunut tekniikasta ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, teollisuuden prosesseista tai kiinteistötekniikasta sekä liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta. Sinulla on halu kehittää toimintaa, uskallat ottaa kantaa ja esittää asioiden tekemistä toisella tavalla. 

Trainee-ohjelman aikana työskentelet eri paikkakunnilla ja yksiköissä. Saat mentorin johtotasolta ja jokaisella paikkakunnalla tukenasi on lisäksi vastaava ohjaaja. Vuoden aikana tutustut liiketoimintayksiköidemme toimintaan, johtamiseen, prosesseihin sekä asiakkaisiimme. Kasvuasi tukee koulutusohjelma, joka käytännön taitojen lisäksi antaa näkökulmia niin talous- ja IT-asioihin, henkilöstön kehittämiseen kuin johtamiseen ja viestintäänkin. Ohjelman aikana saat laajan kokemuksen työskentelemällä pidempiäkin ajanjaksoja Caverionin eri toimipaikkakunnilla. 

Trainee-ohjelman jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä kasvu-uralle yhtiössämme haastaviin johto- tai asiantuntijatehtäviin eri puolille Suomea, mm. pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Kemiin, Rovaniemelle, Turkuun, Raumalle, Tampereelle, Kuopioon, Joutsenoon, Kouvolaan, Hämeenlinnaan tai Lahteen. 

Mitä voit odottaa trainee-ohjelmalta?

  • Ohjelma alkaa toukokuussa ja kestää vuoden. Ohjelman aikana olet palkallisessa työsuhteessa.
  • Saat laajan kokemuksen työskentelemällä pidempiäkin ajanjaksoja eri toimipaikkakunnilla 
  • Sinulle tarjotaan työsi tueksi lisäkoulutusta ja oma mentori, joka tukee ja sparraa sinua koko ohjelman ajan
  • Ohjelman päätyttyä sinulla on mahdollisuus työllistyä Caverionille haastaviin tehtäviin, joissa pääset jatkamaan kehittymistäsi 

Vuoden 2019 haku on päättynyt 

Tutustu Caverion Traineehin ja heidän kokemuksiin

 

Psst. Voit kurkata heidän arkeen myös Instagramissa: #caveriontrainee

Entäs, mitä aiemmat traineet nykyään tekevät?