Caverion Trainee

Caverion Trainee -ohjelma 2019-2020

Oletko vastavalmistunut tai hetken jo työelämässä ollut AMK- tai diplomi-insinööri? Hae mukaan toukokuussa 2019 alkavaan vuoden kestävään Caverion Trainee -ohjelmaamme!

Koulutusalasi voi olla mikä tahansa tekniikan osa-alue, mutta tällä hetkellä etsimme joukkoomme erityisesti konetekniikan, prosessitekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä talo-, rakennus- ja energiatekniikan sekä kiinteistöjohtamisen osaajia. Olet kiinnostunut tekniikasta ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, teollisuuden prosesseista tai kiinteistötekniikasta sekä liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta. Sinulla on halu kehittää toimintaa, uskallat ottaa kantaa ja esittää asioiden tekemistä toisella tavalla. 

Trainee-ohjelman aikana työskentelet eri paikkakunnilla ja yksiköissä. Saat mentorin johtotasolta ja jokaisella paikkakunnalla tukenasi on lisäksi vastaava ohjaaja. Vuoden aikana tutustut liiketoimintayksiköidemme toimintaan, johtamiseen, prosesseihin sekä asiakkaisiimme. Kasvuasi tukee koulutusohjelma, joka käytännön taitojen lisäksi antaa näkökulmia niin talous- ja IT-asioihin, henkilöstön kehittämiseen kuin johtamiseen ja viestintäänkin. Ohjelman aikana saat laajan kokemuksen työskentelemällä pidempiäkin ajanjaksoja Caverionin eri toimipaikkakunnilla. 

Trainee-ohjelman jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä kasvu-uralle yhtiössämme haastaviin johto- tai asiantuntijatehtäviin eri puolille Suomea, mm. pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Kemiin, Rovaniemelle, Turkuun, Raumalle, Tampereelle, Kuopioon, Joutsenoon, Kouvolaan, Hämeenlinnaan tai Lahteen. 

Hae mukaan 10.2.2019 mennessä

Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Mitä voit odottaa trainee-ohjelmalta?

  • Ohjelma alkaa toukokuussa ja kestää vuoden. Ohjelman aikana olet palkallisessa työsuhteessa.
  • Saat laajan kokemuksen työskentelemällä pidempiäkin ajanjaksoja eri toimipaikkakunnilla 
  • Sinulle tarjotaan työsi tueksi lisäkoulutusta ja oma mentori, joka tukee ja sparraa sinua koko ohjelman ajan
  • Ohjelman päätyttyä sinulla on mahdollisuus työllistyä Caverionille haastaviin tehtäviin, joissa pääset jatkamaan kehittymistäsi

Heräsikö kysyttävää?
 Lisätietoja Caverion Trainee -hausta antaa rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Mira Karilahti sähköpostitse mira.karilahti@psycon.com

Hae mukaan trainee-ohjelmaan tästä!


Lue aiempien traineiden kokemuksista ja urapoluista

 

Sonja Rantalainen

Käyttövarmuusprosesseista henkilöstön johtamiseenTutustu Sonjan kokemuksiin
Mikko Suutama

Trainee-ohjelman jälkeen Botnia Mill Servicen käyttövarmuuspäälliköksi


Tutustu Mikon kokemuksiin

sami kankaanoja

Trainee-ohjelman kautta Joutsenoon kehitysinsinööriksi


Tutustu Samin kokemuksiin


Hakuaikataulu

Hakuaika päättyy 10.2.2019. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten haethan mukaan mahdollisimman pian. Ensimmäisiin haastatteluihin valituille ilmoitetaan viimeistään perjantaina 15.2.2019.

Ensimmäiset haastattelut järjestetään helmi-maaliskuussa viikoilla 8-9. Haastatteluun on mahdollista osallistua joko paikan päällä pääkaupunkiseudulla tai Skypen välityksellä.

Haastatteluiden jälkeen jatkoon valituille järjestetään soveltuvuusarvioinnit helmi-maaliskuun vaihteessa viikoilla 9-10, minkä jälkeen jatkoon päässeet kutsutaan viimeisiin haastatteluihin maaliskuussa viikoilla 12-13.

Ohjelma starttaa toukokuussa.