Töihin Caverionille

Töihin Caverionille

Otamme vastuun kiinteistöjen koko elinkaaresta ja haluamme kehittää jatkuvasti uusia, entistä toimivampia ratkaisuja.Työllemme on markkinoilla kasvavaa kysyntää. Rakennuksissa ja teollisuuden prosesseissa on yhä vaativampaa teknologiaa, joka edellyttää erikoisosaamista. Samalla energiatehokkuudelle asetetaan entistä tiukempia vaatimuksia. Energiatehokkuus on keskeistä osaamistamme ja osa kaikkia palveluitamme.

Caverionilla on kaikilla toiminta-alueilla jo pitkä historia ja paljon arvokasta osaamista. Rakennamme vahvaa kulttuuria, luomme asiakkaillemme ainutlaatuisia tuotteita ja palveluita ja samalla olemme toimialamme suunnannäyttäjä.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Mitä Caverion voi sinulle tarjota

Työntekijämme ovat keskeinen osa liiketoimintastrategiaamme ja menestystämme. Isona kansainvälisenä yrityksenä voimme tarjota:

  • Mielenkiintoisia työprojekteja ja asiakkaita monilta eri aloilta
  • Mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi ja rakentaa omaa uraasi
  • Kehittyneet teknologiat ja laitteet työsi tueksi
  • Sitoutuneet työtoverit ja inspiroivan työympäristön

Työntekijöidemme, yhteistyökumppaniemme ja asiakkaidemme turvallisuuden varmistaminen on osa Caverionin arkea ja johtamista. Caverionin johto ja koko henkilöstö ovat sitoutuneet noudattamaan, ylläpitämään ja kehittämään yhteisiä turvallisuussääntöjä.
Lue lisää kuinka panostamme työturvallisuuteen

Arvot ovat Caverion-kulttuurin perusta, ja ne ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Arvot kuvaavat tapaa, joilla palvelemme asiakkaitamme ja työskentelemme kollegoidemme kanssa. Ydinarvojamme ovat edelläkävijyys, yhteistyö, vastuullisuus ja erinomainen toiminta.
Lue lisää kuinka Caverion kehittää itseään työnantajana

Tutustu ihmisiimme

Caverion työnantajana
samuli-ojala-projektipäällikkö

Samuli Ojala

Projektipäällikkö
Kaksoistutkinto ylioppilas ja elektroniikka-asentaja,
Insinööri AMK

”Olen saanut paljon hyviä kokemuksia. Tiukka projekti vie omaa osaamista eteenpäin ja projektin valmistumisesta tulee hieno tunne!”

Lue koko tarina

 
Mika-Ruokonen

Mika Ruokonen

Yksikönpäällikkö
DI tuotantotalous

"Caverion on tarjonnut erittäin mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä nuoresta iästäni huolimatta!"

Lue koko tarina 

Opiskelijat

Hyvät tyypit ovat valtteja työelämässä. Energiset, innostuneet ja ennakkoluulottomat ammattilaiset tekevät Caverionista tämän päivän edelläkävijän ja suunnannäyttäjän toimialoillaan. Tarvitsemme tulevaisuuden tekijöitä ja tarjoamme teknisten ja kaupallisten alojen opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia näyttää kykynsä mm. erilaisissa työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöprojekteissa.

Lue lisää työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikoista.

Kesacaverit2017

Meillä kesäharjoittelussa pääsee näyttämään ja kehittämään osaamistaan jo opintojen aikana. Kesäcaverit palaavat usein myös uudelleen harjoitteluun ja monia kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa käytävillä myöhemminkin.

Lue 2018 kesäcavereiden kuulumisia