Kesäcaverit2017-banner


Kesäcaverit kertovat

Kesäcaverimme jakavat kuulumisiaan töidensä tiimoilta!

Aleksi Vuorenmaa, projekti-insinööriharjoittelija Caverionilla 2017

Aleksi, projekti-insinööriharjoittelija

Talotekniikan insinööriksi opiskeleva Aleksi viettää ensimmäistä kesäänsä oman alan töissä Caverionilla Käpylässä. Hankekehityksessä Aleksi on päässyt tutustumaan laaja-alaisesti erilaisiin teknologisiin ratkaisuihin, ja oppinut sellaista, mitä ei koulunpenkillä opi. Lue Aleksin työstä.


Jenni Hyttinen, hankinnan harjoittelija Caverionilla 2017

Jenni, hankinnan harjoittelija

Jennillä on hankinnan osaamista jo opintojensakin puolesta, jotka ovat loppusuoralla Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Jenni opiskelee pääaineenaan hankintojen johtamista ja vietti Caverionilla ensimmäistä kesäänsä oman alan töissä. Lue lisää Jennin kesästä.


Ville, Kesäcaveri 2017

Ville, AV-asentaja


20-vuotias Ville työskentelee AV-asentajana Caverionilla Tampereella. Äänentoistotekniikka on kiehtonut Villeä jo pienestä pitäen, ja nyt hän viettää jo kolmatta kesäänsä AV-hommissa. Caverionilla Ville on opetellut asentajantyöt konkarien opastuksella. Lue Villen kesästä Caverionilla.
 
Tommi Posti, kehitysassistentti Caverionilla 2017

Tommi, kehitysassistentti

Tommi viettää jo toista kesäänsä Caverionilla kehityksen tehtävissä. Tuotantotaloutta Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa opiskeleva Tommi tykästyi Caverionilla hyvään ilmapiiriin ja vastuullisiin työtehtäviin. Lue lisää Tommin kesästä.

 
Pauliina Salomaa web

Pauliina, talous- ja hallintopalveluiden harjoittelija

25-vuotias Pauliina työskentelee toista kesää Caverionin talousosastolla Turussa. Pauliina suorittaa kauppatieteiden maisteriopintoja Oulun yliopistossa pääaineinaan rahoitus ja laskentatoimi. Kesätyö on tuonut mukavaa vaihtelua opiskelun rytmiin, ja kiva työyhteisö tekee työnteosta mielekästä. Lue, miten Pauliinan kesätyöt ovat sujuneet.


Kesäcaveri 2017 Jonathan Rissanen

Jonathan, sähköasentajaharjoittelija

17-vuotias Jonathan työskentelee ensimmäistä kesäänsä sähköasentajana Caverionilla Helsingissä. Aiempaa kokemusta Jonathanilla on sähköalalta jo työharjoittelusta sekä Vantaan ammattiopistosta, jossa hänellä on vielä vuosi jäljellä sähkö- ja automaatiotekniikan opintoja. Lue Jonathanin kesästä.

 

Caverion on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa