Kesäcaverit2017-banner


Kesäcaverit kertovat

Kesäcaverimme toimivat tänä kesänä kesäinstagrammaajina ja jakoivat kuulumisiaan kuvien ja videoiden muodossa @caverionsuomi -Instagram-tilillä.

Voit kurkata Instagramissa kesäcavereiden meininkiä häshtägin #kesäcaveri alta sekä meidän @caverionsuomi -tililtä.

Caverion Suomi Instagram

 

Palautetta vuoden 2019 kesäcavereiltamme

Kesätyöntekijät arvioivat Caverionin vuoden 2019 Vastuullisimmaksi kesäduunipaikaksi 1000plus-sarjassa!


"Caverion tarjoaa erittäin hyvän kesätyökokemuksen kaikilla osa-alueilla. Osa-alueista jopa neljä, työnhakuvaihe, työtehtävien mielekkyys, perehdytys ja ohjaaminen sekä kirjallinen työsopimus, arvioidaan 1000plus sarjassa TOP3 parhaimman joukkoon. Erinomainen suoritus heijastuu edelleen yleiseen tyytyväisyyteen, jossa sijoitus on niin ikään TOP3 joukossa”, kertoo Vastuullinen kesäduuni -tiimi.

Lue lisää voitosta

Kesän 2019 päätteeksi toteuttamamme palautekyselyn mukaan 100 % kesäcavereista suosittelisi Caverionia työpaikkana ystävilleen!  


Lisäksi kyselyn mukaan Caverionia eniten kuvastavat adjektiivit olivat ammattimainen, vastuullinen, turvallinen, kannustava, vakaa ja joustava. Lisäksi kesäcaverit kokivat erityisen positiivisina teemoina tiimissä vallinneen hyvän työskentelyilmapiirin sekä sen, että he tunsivat itsensä tervetulleiksi aloittaessaan kesätyöt ja että he saivat tarvittaessa tukea ja apua.

Nöyrä kiitos, kesäcaverit!

 

Lue myös vuoden 2019 kesäcavereidemme Larin ja Mehwishin tarina


Tutustu kesäcaverin Larin urapolkuun
Tsekkaa kesäcaverin Mehwishin uratarina


VKD 2019