Usein kysytyt kysymykset kesätöistä

Miten kesärekrytointiprosessi etenee?

Löydät kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteesta www.caverion.fi/avoimet-tyopaikat. Täytäthän hakemuksen sinua kiinnostavaan tehtävään sitä kautta. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan muita kuin rekrytointijärjestelmämme kautta lähetettyjä hakemuksia.

Hakuaika vaihtelee tehtäväkohtaisesti. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan. Rekrytoivat esimiehemme ovat yhteydessä niihin hakijoihin, jotka etenevät jatkoon. Joissakin rekrytoinneissa saatetaan käyttää videohaastattelua. Haun lopputuloksesta pyritään tiedottamaan kaikille hakeneille mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. 

Mikäli tulee valituksi kesätöihin Caverionille, esimiehen kanssa sovitaan ajankohta työsopimuksen kirjoittamista varten. Kesätyö alkaa sovittuna ajankohtana perehdytyksellä.

Hakemuksen jättämisessä ilmeni teknisiä ongelmia. Mistä saan apua?

Lähetä osoitteeseen kesarekry@caverion.com mahdollisimman tarkka kuvaus ongelmasta ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mistä tiedän, että hakemukseni on vastaanotettu?

Rekrytointijärjestelmästämme lähetetään vahvistusviesti siitä, että hakemus on vastaanotettu. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli et ole saanut viestiä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Pääsenkö täydentämään tai muokkaamaan hakemustani sen lähettämisen jälkeen?

Ennen hakemuksen jättämistä sinun on luotava itsellesi profiili rekrytointijärjestelmäämme. Profiiliisi liitetyillä tunnuksilla pääset myös jälkikäteen täydentämään tai muokkaamaan hakemustasi niin kauan, kuin hakuaika on kesken. Hakuajan päättymisen jälkeen hakemuksen muokkaaminen ei ole enää mahdollista.

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse?

Suuren hakijamäärän vuoksi ja taataksemme tasapuolisen kohtelun kaikille hakijoille emme valitettavasti voi ottaa vastaan muita kuin rekrytointijärjestelmämme kautta lähetettyjä hakemuksia. 

Olen jättänyt kesätyöhakemuksen jo edellisenä vuonna. Täytyykö minun täyttää uusi hakemus?

Mikäli olet aikaisemmin luonut itsellesi profiilin rekrytointijärjestelmäämme, kirjautumalla sisään profiiliisi liitetyillä tunnuksilla pystyt hyödyntämään vanhaa hakemustasi. 

Voinko saada rekrytoivan esimiehen yhteystiedot ja soittaa suoraan hänelle?

Suuresta hakijamäärästä johtuen emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Mikäli sinulla herää kysymyksiä kesätöihin liittyen, voit lähettää niitä osoitteeseen kesarekry@caverion.com.

Pitääkö olla 18-vuotias, jotta voi hakea töitä?

Työturvallisuusasioiden vuoksi kesäharjoittelijan tulee pääsääntöisesti olla täyttänyt 18 vuotta ennen ensimmäistä työpäivää.

Mille ajanjaksolle kesätyöt sijoittuvat?

Kesätyöt sijoittuvat koulujen loma-ajalle, pääsääntöisesti touko-syyskuulle. Tarjolla on eripituisia kesätyöjaksoja riippuen tehtävästä.

Voinko jatkaa Caverionilla myös kesän jälkeen?

Mahdollisuutta osa-aikaisiin töihin ei voida vielä tässä vaiheessa luvata, mutta aikaisempina vuosina useat kesäcaverit ovat jatkaneet meillä opintojen ohessa esimerkiksi tarvittaessa työhön kutsuttavassa työsuhteessa, jolloin tuntimäärä on sovitettavissa opiskeluihisi ja muuhun elämäntilanteeseesi.

Mainittakoon myös, että monet kesätyöntekijät palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.