Usein kysytyt kysymykset kesätöistä

Miten kesärekrytointiprosessi etenee?

Löydät kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteesta www.caverion.fi/avoimet-tyopaikat.
Suosittelemme ensisijaisesti jättämään hakemuksen tehtäväkohtaiseen hakuun. Mikäli et kuitenkaan löydä kohdennettujen hakujen joukosta sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää hakemuksesi avoimen kesätyöhaun ’Kesätyö 2019, Caverion (Avoin haku)’ kautta.

Kohdennetuissa hauissa hakuaika vaihtelee tehtäväkohtaisesti. Avoin kesätyöhaku on avoinna 28.2.2019 saakka. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan. Rekrytoivat esimiehemme ovat yhteydessä niihin hakijoihin, jotka etenevät jatkokierroksille. Kohdennettuun hakuun hakeneille tiedotetaan haun lopputuloksesta mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Avoimeen kesätyöhakuun hakeneille laitetaan väliaikatietoa rekrytointiprosessin etenemisestä maaliskuun puolivälistä ja haun lopputuloksesta tiedotetaan kaikille hakijoille maaliskuun loppuun mennessä.

Mikäli tulee valituksi kesätöihin Caverionille, esimiehen kanssa sovitaan ajankohta työsopimuksen kirjoittamista varten. Kesätyö alkaa sovittuna ajankohtana perehdytyksellä.

Hakemuksen jättämisessä ilmeni teknisiä ongelmia. Mistä saan apua?

Lähetä osoitteeseen kesarekry@caverion.com mahdollisimman tarkka kuvaus ongelmasta ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mistä tiedän, että hakemukseni on vastaanotettu?

Rekrytointijärjestelmästämme lähetetään vahvistusviesti siitä, että hakemus on vastaanotettu. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli et ole saanut viestiä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Pääsenkö täydentämään tai muokkaamaan hakemustani sen lähettämisen jälkeen?

Ennen hakemuksen jättämistä sinun on luotava itsellesi profiili rekrytointijärjestelmäämme. Profiiliisi liitetyillä tunnuksilla pääset myös jälkikäteen täydentämään tai muokkaamaan hakemustasi niin kauan, kuin hakuaika on kesken. Hakuajan päättymisen jälkeen hakemuksen muokkaaminen ei ole enää mahdollista.

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse?

Suuren hakijamäärän vuoksi ja taataksemme tasapuolisen kohtelun kaikille hakijoille emme valitettavasti voi ottaa vastaan muita kuin rekrytointijärjestelmämme kautta lähetettyjä hakemuksia. 

Olen jättänyt kesätyöhakemuksen jo edellisenä vuonna. Täytyykö minun täyttää uusi hakemus?

Rekrytointijärjestelmämme on vaihtunut viime kesän jälkeen, joten aikaisempaa hakemustasi ei valitettavasti ole mahdollista hyödyntää tämänvuotisessa haussa. 

Voinko saada rekrytoivan esimiehen yhteystiedot ja soittaa suoraan hänelle?

Suuresta hakijamäärästä johtuen emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Mikäli sinulla herää kysymyksiä kesätöihin liittyen, voit lähettää niitä osoitteeseen kesarekry@caverion.com.

Pitääkö olla 18-vuotias, jotta voi hakea töitä?

Työturvallisuusasioiden vuoksi kesäharjoittelijan tulee pääsääntöisesti olla täyttänyt 18 vuotta ennen ensimmäistä työpäivää.

Mille ajanjaksolle kesätyöt sijoittuvat?

Kesätyöt sijoittuvat koulujen loma-ajalle, pääsääntöisesti touko-syyskuulle. Tarjolla on eripituisia kesätyöjaksoja riippuen tehtävästä.

Voinko jatkaa Caverionilla myös kesän jälkeen?

Mahdollisuutta osa-aikaisiin töihin ei voida vielä tässä vaiheessa luvata, mutta aikaisempina vuosina useat kesäcaverit ovat jatkaneet meillä opintojen ohessa esimerkiksi tarvittaessa työhön kutsuttavassa työsuhteessa, jolloin tuntimäärä on sovitettavissa opiskeluihisi ja muuhun elämäntilanteeseesi.
Mainittakoon myös, että monet kesätyöntekijät palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla myös valmistumisen jälkeen.