Tosi etänä

by User Not Found | huhti 16, 2015

Terveisiä Espanjan aurinkorannalta! Vaikka kesäcaveriini Samuun verrattuna pääsen työssäni harvoin olemaan Seppomainen arjen sankari, on toimistotyöläisen arki silti ihanaa. Kun työvälineinä toimivat ainoastaan läppäri ja puhelin, on toimisto hyvin joustavasti liikuteltavissa, kesäisenä maanantaina jopa rannalle (huomenna tosin takaisin toimistolle for real)! 

Kesätyö

Toimistotyötä tekevän on välillä hankala kuvailla, millaista työ todella on. Aina se ei ole mitään kovinkaan konkreettista, vaan päivät voivat kulua jopa pelkästään sähköposteja kirjoitellessa ja erilaisissa palavereissa istuessa. Silti se on pääasiassa hyvin mielekästä, viikko sitten pääsin vierailemaan pariksi päiväksi Vapaalan toimipisteeseemme Vantaalle skannailemaan isoa pinoa sopimuksia siirrettäväksi sähköiseen järjestelmään.

kesatyo_vapaala01

kesatyo_vapaala02 

Samalla otin kaiken hyödyn irti parista päivästäni pääkaupunkiseudulla osallistumalla erinäisiin palavereihin, muun muassa markkinointi- ja viestintätiimin kuukausipalaveriin, johon osallistuu tiimiläisiä kaikista maista (etänä tosin). Ja pääsinpä myös juhlistamaan Caverionin synttäreitäkin!

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille :)

-Mari