Päiväni kesäcaverina - Marin päivä Turun toimistolla

by User Not Found | huhti 16, 2015
7:30

Caverion lippu

 Herätys! Torkutan vielä, koska voin. Rakastan näitä joustavia työaikoja. :)

7:50

Herätys, nyt on jo noustava, jotta ehdin aamupalaveriin. Katson tyytyväisenä ikkunasta ulos, huono sää toimii loistavana motivaattorina toimistolle lähtöön.

8:45

Työmatkalla

Alkanut lomakausi mahdollisti minulle ruuhkattoman ajoväylän toimistolle. Vielä aamukahvia koneen käynnistymistä odotellessa ja sitten nopea työmailin sekä Intran etusivun läpikäynti.

9:15

Lync-yhteys Helsingin Käpylään, jossa aloitellaan viestintätiimin viikkopalaveria. Aamupäivä vierähtää palaverissa, jossa jokainen tiimiläinen kertoo tämänhetkisestä työtilanteestaan ja miten projektit ja tehtävät etenevät. Itse kerron nettitekstien kirjoittamisen ja somen päivittämisen työllistävän minua eniten tällä viikolla. Ainakin kesäcaveri-blogin ja Instagramin päivittämistä luvassa!

11:30

Ruokailu yhdessä nelos-kerroksen väen kanssa, jossa työskentelee muun muassa talouspalveluiden ja kaupallisen ryhmän cavereita.

12:00

To-do

Pääsen nettitekstien kirjoittamisen kimppuun, jossa apunani käytän tekemääni Caverionin asiantuntijan haastattelua. Tänään on vuorossa LV-urakoinnin tekstin hiomista. Mielenkiintoista päästä tutustumaan syvemmin tekemiimme projekteihin! Lisäksi sovin uuden haastatteluajan seuraavaksi aamuksi putkiremontteihin liittyen.  

14:00

Aina jakautumisestamme lähtien on työn alla ollut vanhoista materiaaleista irtautuminen. Nyt on vuorossa Sitefinity Guide, käyttöohje nettisivujen kanssa työskenteleville, joka täytyisi päivittää Caverionin omille Word-pohjille.

Kesäcaveri toimistolla

16:30

Iltapäivä on kulunut tiedostojen ja kuvien muokkaamisen parissa ja nyt on aika pakata työkone ja ajella kotiin. Heihei caverit!