Kesä on ihmisen parasta aikaa

by User Not Found | huhti 16, 2015

Vaikka olenkin kesätöissä, pystyin joustavasti sopimaan itselleni kesälomaa. Kaksi viikkoa sateisessa suvessa tekivät tehtävänsä. Ei keleistä niin väliä, kunhan muistaa hymyillä ja loistaa omaa aurinkoaan ulospäin. Lomalla latailin akkuja mm. kalastuksen mökkeilyn, treenaamisen ja rehellisen pötköttämisen parissa. Maanantaina hommat alkoivatkin täydellä tohinalla! Seuraavaksi esittelen teille muutamia hommistani ja fiiliksistäni.

Laitetaan hösseliksi

Kun kolmioleipäkone tai jätejärjestelmä lakkaa toimimasta, on toisinaan lähdettävä hakemaan varaosia. Mikäs sen mukavampaa, kuin hypätä rattiin ja laittaa radiosta hyvää musiikkia soimaan. Toisinaan keikat vievät kauniisiin maisemiin!

  Kesäcaveri-auto 

Caverionilla on vahva tekninen osaaminen ja laajat palvelut. Osienhakukeikan jälkeen minäkin pääsin siis tarttumaan pensseliin ja maalipurkkiin. Enkä edes sotkenut itseäni.

 Maalaillaan 

Duunarinkin hommat ovat pohjimmiltaan asiakaspalvelua. On tärkeää muistaa muita niin töissä, kuin vapaa-ajallakin. Jätin siis esille pari varoituksen sanaa. Viikon aikana kertyi paljon muitakin hommia, mutta niistä lisää seuraavissa blogikirjoituksissa. Seuraavaksi pari sanaa jaksamisesta.

Maalaillaan part2 

Polttoainetta koneistoon

Pysyäkseen virkeänä, on tärkeää huolehtia itsestään. Ja mikäs onkaan parempi hetki tähän, kuin lounastauko. Terveellinen ateria LSG Sky Chefsin (toisinaan) aurinkoisella kattoterassilla antaa kivasti potkua päivään. Ei tule niin ikävä sinne rannallekaan, kun saa annoksen aurinkoa keskellä päivää!

Kesäcaverin lounastauko 

Itse viihdyn työssäni ja koenkin positiivisuuden todella tärkeäksi voimavaraksi. Lentokenttäalueelle saapuessa pitää kulkea turvatarkastuksen läpi. Eräs aamu ennen seitsemää töihin tullessani uteli vartija, saisiko esittää kysymyksen. Turvarikkomuksista hiillostamisen sijaan kysyi mies minkälaista musiikkia oikein kuuntelen, kun musiikit korvilla tanssien ja jammaillen saavun jokainen aamu töihin. Ei töissä murjottaa tarvitse.

Vapaa-ajan liikuntaharrastukset ovat itselleni todella tärkeitä. Niistä saa myös valtavasti lisäpuhtia duunipäiviin. Liikuntaa tuetaankin Caverionilla ja korttia vilauttamalla saa useissa liikuntakeskuksissa alennusta esimerkiksi kuntosalitreeneistä ja sulkapallon pelaamisesta! Ja onhan sitä monia muitakin keinoja rentoutua. Eräs ilta piipahdin töiden jälkeen moikkaamassa Vantaan kaupungin lampaita Tikkurilan keskuspuistossa. Metkoja otuksia :)

Kesäcaveri ja lammas 

Ensi viikolla esittelen lisää työtehtäviäni. Nyt tämä kesäcaveri toivottaa kaikille muikeaa ja rentouttavaa viikonloppua. Maanantaina takaisin sorvin ääreen.

Terveisin,
Samu - Kesäcaveri