Kesä ohi - Mitä jäi käteen ja miten tästä eteenpäin?

by User Not Found | huhti 16, 2015

Helteet ovat hellittäneet ja kesälomalaisistakin suurin osa on palannut takaisin töidensä pariin. Minullakin koulu alkoi koulu tällä viikolla ja töihin tulen enää noin kahtena päivänä viikossa. Onnekseni työaikani ovat todella joustavat, mikä mahdollistaa täydellisen keskittymisen opiskeluun ja toisaalta vapaa-aikana rahan tienaamiseen.

Joulun jälkeen olen suorittanut opintoni toista työharjoittelua ja opinnäytetyötä lukuun ottamatta. Opintojaksoja ja toteuttavia projekteja olen valinnut niin, että pääsen hyödyntämään Caverionilta saamaani työkokemusta. Toisaalta minulla on myös mahdollisuus kehittää taitojani tulevaa työharjoittelua ja työelämää silmällä pitäen. Keväällä olisi tarkoitus jatkaa hommia firman sisällä, mutta haasteet tulevat olemaan kovin erilaiset. Työhaalarit eroavat toimistovaatteista, ja a-tikkaat asiakastapaamisesta. Caverion tarjoaa kesätöitä nuorille, työharjoittelu- ja oppisopimuspaikkoja, sekä aiheita opinnäytetöille. Kannattaa tarkastaa nettisivut!

Kesä sujui mukavasti ja olen aina nauttinut töistäni. Kun tämä taival tulee päätökseensä, jää kyllä kova ikävä vanhoja työkavereita ja varmasti tiettyä rutiinia, joka hommiin oli. Niin kuin olen monessa kirjoituksessa maininnut, on mielestäni upeaa lähteä töistä ilman stressiä huomisesta. Ammattikorkeakoulututkinnon loppuun suorittamisen lähestyessä sitä kuitenkin kaipaa uusia haasteita. Suosittelenkin vilkaisemaan ensimmäistä blogikirjoitustani; pikkupoikamaisella innolla otan vastaan uudet seikkailut. On ollut ilo kirjoittaa blogia ja antaa pintaraapaisu hommistani. Ilo on ollut myös olla töissä täällä. Varauksetta suosittelen nuoria ja vanhempiakin hakemaan töihin Caverionille, mikäli asenne vain on kohdallaan. Nykyiset hommani jatkuvat koulun ohessa vuodenvaihteeseen. Sen jälkeen onkin edessä hyppy uuteen ja tuntemattomaan. Monipuolisen työkokemuksen ja koulutuksen turvin olen kuitenkin luottavainen, että mihin elämä viekin, sujuvat asiat lopulta hyvin.

Kiitos kaikille, jotka ovat kirjoituksiani lukeneet! Ehkä kuulette tästä Caverista vielä.

Iloisin terveisin,

KesäCaveri - Samu

kesacaveri-Samu (2)