Essin päivä kesäcaverina

by User Not Found | heinä 16, 2015

16.7.2015

Ensimmäisenä kesäcaveruudestaan kertoo aurinkoinen viestintäassistenttimme Essi, joka aloitti toukokuussa Caverion Industrialla Vantaan Vapaalassa. 

Kesäcaveri

06:30

Wake up sunshine! Suomen kesä ei ole auringolla juurikaan meitä hellinyt, mutta tänään sää näyttää jopa kesäiseltä. Olen itse tehokas herääjä, mutta aamurutiineihini kuuluu unisen poikaystävän potkiminen myös sängystä ylös.

08:15

Asun keskustassa, joten työmatkaani kuluu aina tunti suuntaansa Vantaalle. Kahdeksan jälkeen kuitenkin minäkin löydän tieni toimistolle. Näin heinäkuussa lähes kaikki muut lomailevat, joten töitä saa tehdä hyvässä hiljaisuudessa. Aamun aloitan aina rauhallisesti tsekkaamalla sähköpostit ja sen jälkeen aloitan hommat eli tänään uusien sisältöjen kirjoittamisen nettisivuille. Minulla on tiettyjä tehtäviä mitä teen pitkin kesää, mutta päivät täyttyvät usein niiden lisäksi erilaisista pikkujutuista joten harvoin joudun samaa juttua tekemään koko päivän. Vaihtelu pitää päivät mielenkiintoisina.

09:45

Aamu on kulunut rauhallisesti ja nyt onkin jo aika somettaa! Olen tämän viikon vastuussa Caverionin sosiaalisen median hoidosta, johon kuuluu erilaisten julkaisujen tekeminen eri somekanaville. Päätän tehdä työpaikkailmoituksen Facebookkiin näin aluksi.

11:00

Syömään! Pieni porukkamme suuntaa kaksi kerrosta alaspäin työpaikkaruokalaan, jossa on tänään parasta tarjolla eli jälkkäriksi lettuja.

Kesäcaveri

13:00

Tiedättekö ne pienet jutut jotka tekevät sinut tuntemaan itsesi aikuiseksi? Oma asunto, palkallinen loma, nukkumaanmeno ennen klo 23. Jokaisella on omansa ja itselläni ne liittyvät usein töihin ja nyt on yksi sellainen juttu käsillä: palaveri. Joka viikko minulla on ainakin yksi sellainen missä saan tuntea itseni tärkeäksi aikuiseksi. Nyt siis etäyhteys Lyncin kautta Käpylään kokoukseen, jossa ovat mukana kaikki Caverionin viestintäosastot ympäri Euroopan.

Kesäcaveri

13:45

Pidämme muiden toimistolaisten kanssa yhteisen kahvitauon aina jämptisti tasan 13:30, mutta nyt olen palaverin takia vähän myöhässä. Tauon jälkeen on taas hieman parempi keskittyä kun on saanut katseen irrotettua hetkeksi ruudusta.

Kesäcaveri

16:15

Ja taas on yhdestä päivästä selvitty! Läppäri kiinni ja suunta kohti terassia! Tämä aurinkoinen sää pitää käyttää hyväksi.