Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja opiskelijoille

Caverion työnantajana

 
Hyvät tyypit ovat valtteja työelämässä. Energiset, innostuneet ja ennakkoluulottomat ammattilaiset tekevät Caverionista tämän päivän edelläkävijän ja suunnannäyttäjän toimialoillaan. Tarvitsemme tulevaisuuden tekijöitä ja tarjoamme teknisten ja kaupallisten alojen opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia näyttää kykynsä mm. erilaisissa työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöprojekteissa.

Hae työharjoittelu-, oppisopimus- tai opinnäytetyöpaikkaa

Tarjoamme mielellämme työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja tekniikan ja kaupan alan opiskelijoille. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta. Mietimme työtehtävät oman osaamisesi ja koulutuksesi perusteella. Harjoittelujakson aikana pääset verkostoitumaan organisaatiomme sisällä ja tutustumaan muihin harjoittelijoihimme.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelu-, oppisopimus- tai opinnäytetyöpaikasta täytä hakemus linkin kautta. Tarjoamme työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyömahdollisuuksia ympäri vuoden

Harjoittelija työntekijätehtäviin

Harjoittelija toimihenkilötehtäviin


Mitä hakemukselleni tapahtuu?

  • Hakemus tallentuu sähköiseen tietokantaamme, jossa kaikki voimassaolevat työharjoittelu-, opinnäytetyö- ja oppisopimushakemukset ovat. Saat viestin sähköpostiisi noin vuorokauden kuluttua hakemuksen jättämisestä. Näin tiedät, että hakemuksesi on vastaanotettu.
  • Valitsemme opiskelijoita harjoitteluun mahdollisuuksiemme mukaan. Huolellisesti täytetty hakemus kiinnittää lukijan huomion, joten täytä huolella myös hakemuksen avoimet kysymykset.
  • Otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemustasi vastaava paikka löytyy.
  • Hakemuksesi pysyy aktiivisena järjestelmässämme määrittelemäsi voimassaoloajan (3kk tai 6kk). Tietosuojailmoitus