Harjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja

Hyvät tyypit ovat valtteja työelämässä

Energiset, innostuneet ja ennakkoluulottomat ammattilaiset tekevät Caverionista tämän päivän edelläkävijän ja suunnannäyttäjän toimialoillaan. Tarvitsemme tulevaisuuden tekijöitä ja tarjoamme teknisten ja kaupallisten alojen opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia näyttää kykynsä mm. erilaisissa työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöprojekteissa.

Hae työharjoittelu-, oppisopimus- tai opinnäytetyöpaikkaa

Tarjoamme työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyöpaikkoja tekniikan ja kaupan alan opiskelijoille. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta. Mietimme työtehtävät oman osaamisesi ja koulutuksesi perusteella. Harjoittelujakson aikana pääset verkostoitumaan organisaatiomme sisällä ja tutustumaan muihin harjoittelijoihimme.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelu-, oppisopimus- tai opinnäytetyöpaikasta, täytä hakemus alla olevien punaisten painikkeiden kautta. Tarjoamme työharjoittelu-, oppisopimus- ja opinnäytetyömahdollisuuksia ympäri vuoden. Hae siis jo tänään!

Asennus- ja huoltotehtäviin

Projekti- ja työnjohtotehtäviin sekä tukipalveluihin

Tutustu huoltoasentajamme Katariinan urapolkuun 

 

Katariina aloitti Caverionilla oppisopimuksella alanvaihtajana. Kuuntele videolta Katariinan tarina siitä, miten hän on päässyt kehittämään itseään työssään ja miltä huoltoasentajan työpäivä näyttää.

Mitä hakemukselleni tapahtuu?

  • Hakemus tallentuu sähköiseen tietokantaamme, jossa kaikki voimassaolevat työharjoittelu-, opinnäytetyö- ja oppisopimushakemukset ovat. Saat viestin sähköpostiisi noin vuorokauden kuluttua hakemuksen jättämisestä. Näin tiedät, että hakemuksesi on vastaanotettu.
  • Valitsemme opiskelijoita harjoitteluun mahdollisuuksiemme mukaan. Huolellisesti täytetty hakemus kiinnittää lukijan huomion, joten täytä huolella myös hakemuksen avoimet kysymykset.
  • Otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemustasi vastaava paikka löytyy.
  • Hakemuksesi pysyy aktiivisena järjestelmässämme määrittelemäsi voimassaoloajan (3kk tai 6kk).

 Tietosuojailmoitus
 

Tutustu cavereiden erilaisiin urapolkuihin Caverikirjassa

Selaa Caverikirjaa

Oppisopimuksella tuotannonohjausassistentista kiinteistömanageriksi


Jaana Vepsäläinen aloitti vuonna 2017 Caverionilla tuotannonohjausassistentina. Hän sai vinkin, että palvelukeskustiimiin haetaan uutta työntekijää ja päätti laittaa hakemuksen tehtävään. Muutaman kuukauden päästä puhelin soi ja tällä kertaa paikka Caverionilta avautui.

Lue Jaanan tarina

Uratarina markkinoinnista kiinteistöjen ylläpitoon


Huoltoasentajamme Jori toimi aiemmin markkinointipäällikkönä ja on sittemmin uudelleenkouluttautunut teknisiin yllä- ja kunnossapitotehtäviin. Tutustu uratarinaan Amiedun sivuilla!

Lue Jorin tarina

Energia-asiantuntijaharjoittelijan pesti korkeakouluopintojen ohella


Mehwish työskentelee Caverionilla harjoittelijana energia-asioiden parissa opintojensa ohella. Tutustu Mehwishin kokemuksiin ja energia-asiantuntijaharjoittelijan työnkuvaan Energiateollisuuden Energiamaailma.fi:ssä!

Lue Mehwishin haastattelu

Tutustu Mehwishiin myös Caverikirjassa

Tiesitkö, että olemme Vastuullinen kesäduuni 2019 -voittaja?


Lue lisää

VKD 2019