Mika Ruokonen - Yksikönpäällikkö

Esimies
Toimin yksikönpäällikkönä Caverionin Palvelukeskuksessa. Työni sisältää muun muassa paljon asiakaskäyntejä. Kuvassa minä ja esimieheni Pekka Pöykkö

Työni vaatii paljon asiakaskohtaisia toimintamallisuunnitteluja sekä asiakkuuksien kehittämistä yleisesti. Näissä tehtävissä saan laittaa itseni likoon kunnolla, palvellaksemme asiakkaittamme mahdollisimman hyvin! Kuva asiakkaalle suunnittelemastamme toimintamallista asiakkaan järjestelmää hyödyntäen.
Flappi

Messut
Työn ohella pääsee myös edustamaan Caverionia erilaisiin tapahtumiin, joka tuo mukavaa vaihtelua toimistotyöskentelyyn. Kuva otettu rekrytointimessuilta, joissa oli tarkoituksena markkinoida Caverionia yrityksenä ja löytää tulevaisuuden työcavereita!

Pääsen myös raportoimaan ja esiintymään Caverionin johdolle. Kuvassa esittelen uudelle toimitusjohtajallemme, Fredrik Strandille, yksikköni toimintaa sekä nykyistä asentajien mobiiliratkaisuamme.
yhteistyö
Mika-Ruokonen

Mika Ruokonen


Titteli: Yksikönpäällikkö

Koulutus:
 DI tuotantotalous

Aikaisemmat työtehtävät Caverionilla:
 diplomityöntekijä, asiakaspalvelupäällikkö, palveluliiketoiminnan asiantuntija.

Miksi Caverion?
: Caverion on tarjonnut erittäin mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä nuoresta iästäni huolimatta! Mahdollisuudet uralle etenemiseen, kouluttautumiset, hyvä työilmapiiri ja mukavat työcaverit ovat pääasiallisia syitä, miksi haluan työskennellä Caverionilla myös jatkossakin!