Botnia Mill Service

Oy Botnia Mill Service Ab tai tuttavallisemmin BMS on vuonna 1997 perustettu Metsä Fibren ja Caverionin omistama kunnossapidon palveluyhtiö. BMS tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Botnia Mill Servicen liikevaihto vuonna 2018 oli 60 milj. euroa ja yrityksessä työskentelee noin 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa eri puolilla Suomea: Kemissä, Äänekoskella, Joutsenossa, Raumalla, Tampereella, Kuopiossa ja Vantaalla.

Palvelumme metsä- ja selluteollisuudelle

Kokonaisvaltainen kunnossapito ja strategiset kumppanuudet

Käynnissäpito-, käyttövarmuus-, asennus- ja korjaamopalvelut. Vastaamme Metsä Fibren kaikkien Suomen sellutehtaiden kokonaisvaltaisesta prosessikunnossapidosta.

Strategisessa kumppanuudessa kumppaneiden keskinäisen liiketoiminnan laajuus on suuri ja kumppanuuden merkitys molempien liiketoiminnalle on merkittävä. Tavoitteena on yhteisillä toimenpiteillä saavuttaa mahdollisimman suuri yhteinen hyöty. Yhteistyö tähtää jatkuvaan toiminnan, kilpailukyvyn ja laadun parantamiseen. 

Botnia Mill Servicen ja Metsä Fibren strategisen kumppanuuden tavoitteena on saavuttaa ja ylläpitää Metsä Fibren tuotantoyksiköiden korkea käytettävyys sekä hyvä kunnossapitokustannusten hallinta ja BMS:n tulosyksiköiden liiketoiminnan kannattavuus. Yhteisesti kehitetyllä strategisella kumppanuusmallilla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua asiakkaallemme.

Lue lisää Case Metsä Fibre

Prosessiteollisuuden kunnossapitopalvelut

Palvelemme raskaan prosessiteollisuuden asiakkuuksia eri puolella Suomea, ja olemme erikoistuneet metsäteollisuuden vaativiin kohteisiin. Yksikössä työskentelee noin 50 mekaanisen kunnossapidon ammattilaista.

Palvelut asiakaskohteissa:
Mekaanisten laitteiden asennus-, huolto- ja korjauspalvelut; Ennakoivan kunnossapidon palvelut ja mittaava kunnossapito; Laiterevisiot; Hydrauliikka- ja venttiilihuolto

Huolto- ja korjaamopalvelut:
Pumput, vaihteet, sekoittajat; Koneistuspalvelut; Varaosien korjaus ja valmistus

Projektointi- ja suunnittelupalvelut

Projektointi- ja suunnittelu -yksikössämme työskentelee noin 90 henkilöä ja palvelemme teollisuuden asiakkaita eri puolella Suomea.

Projektointi- ja suunnittelupalveluihimme kuuluvat:

- Lähipalvelusuunnittelu: laitos- ja sähköautomaatiosuunnittelu
- Automaation etätuki
- Kunnossapitojärjestelmän sisällön tuotto
- Esisuunnittelu 
- Kokonaistoimitus
- Projektin johtaminen ja hallinta
- Turvallisuussuunnittelu

Materiaali- ja muut tukipalvelut

BMS:n tukipalveluissa työskentelee noin 40 henkilöä, joista 20 materiaalipalveluissa. Materiaalipalvelumme kattavat varastonhallinnan, kriittisyysluokittelun ja käytettävyyden hallinnan sekä hankintapalvelut. Muita tukipalveluja ovat talous-, ICT- ja henkilöstöpalvelut sekä kehitys ja HSEQ.


Lue lisää metsäteollisuuden palveluistamme

  

Suomen laatupalkinto  -Exallence Finland

Caverionille tunnustus laatutyöstä Excellence Finland -kisassa

Botnia Mill Servicelle luovutettiin Excellence Finland, viisi tähteä -tunnustus Laatukeskuksen Recognised for Excellence -kisassa.  

Lue lisää

Ota yhteyttä


Jukka Yli-Penttilä
toimitusjohtaja

puh. 040 519 5886
jukka.yli-penttila(at)caverion.com