Botnia Mill Service

Botnia Mill Service (BMS) on vuonna 1997 perustettu Metsä Fibren ja Caverion Industrian omistama kunnossapidon palveluyhtiö. Toimimme seitsemässä toimipaikassa eri puolilla Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Kuopiossa, Raumalla, Tampereella, sekä Äänekoskella. Tuotamme käyttövarmuutta ja asiantuntijapalveluita kustannustehokkaasti metsä- ja prosessiteollisuudelle. Henkilöstövahvuutemme on noin 370 prosessiteollisuuden kunnossapidon ammattilaista.

Botnia Mill Service on metsä- ja prosessiteollisuuden kunnossapidon ja suunnittelun syväosaaja. Tarjoamme kaikki prosessiteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Metsä Fibren kanssa yhteisesti kehitetyllä strategisella kumppanuusmallilla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua asiakkaallemme.

Lue lisää metsäteollisuuden palveluistamme

  

Suomen laatupalkinto  -Exallence Finland     Kauppalehden menestyjäyritys

Caverionille tunnustus laatutyöstä Excellence Finland -kisassa

Botnia Mill Servicelle luovutettiin Excellence Finland, viisi tähteä -tunnustus Laatukeskuksen Recognised for Excellence -kisassa.  

Lue lisää

Botnia Mill Service, yhteystiedot


Jukka Yli-Penttilä
toimitusjohtaja

puh. 040 519 5886
jukka.yli-penttila(at)caverion.com