Innovaatiopolku

Tutkimus- ja kehityskeskuksen lisäksi Caverionin Innovaatiotilassa sijaitsee upea esittelytila Innovaatiopolku. Jännittävän kokemuksen lisäksi polku tarjoaa asiakkaillemme käytännön kosketuksen tuotteisiimme ja ratkaisuihimme.

Innovaatiopolku esittelee Caverionin ratkaisuja tarpeisiin, jotka syntyvät markkinoiden megatrendeistä, kuten palveluiden digitalisoitumisesta, teknologian lisääntymisestä, alati kiristyvistä energiatehokkuusvaatimuksista sekä jatkuvasta kaupungistumisesta. 

Näillä megatrendeillä tulee olemaan suuri merkitys sille, miten asumme ja teemme työtä tulevaisuudessa. Ne vaikuttavat myös ihmisten hyvinvointiin ja tuottavuuteen, rakennusten sisäilmaan, integroitujen ratkaisujen ja älykkäiden prosessien kysyntään, energiatehokkuuden optimointiin sekä kaupunkien infrastruktuurin turvallisuuteen ja luotettavuuteen.

Esittelemme myös innovatiivisten referenssien ja videoiden avulla, kuinka asiakkaamme ovat meidän avullamme ratkaisseet omia erityishaasteitaan.

Tutustu Caverionin elinkaariratkaisuihin liike-, teollisuus- ja asuinkiinteistöille sekä -prosesseille – lue lisää Tilaa Innovaatiolle -esitteestä  tai katso videoesittely Innovaatiopolusta!