Pohjoinen Teollisuus 18.-19.5.2022

Pohjoinen Teollisuus 18.-19.5.2022

Olemme mukana Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa Oulussa. Tervetuloa juttelemaan teollisuuden kunnossapidosta ja uusimmista digitaalisista ratkaisuista ennakoivaan kunnossapitoon.

Tavataan ständillä 330. Sitä ennen voit tutustua palveluihimme täällä. Kokosimme sivulle materiaalia ja tietoa, joiden uskomme hyödyttävän sinua. Muistathan rekisteröityä ennakkoon tähän teollisuuden kevään tärkeimpään tapahtumaan! Nähdään pian.

 
ostajan oppaan kansikuva

Kunnossapidon ostajan opas

Ostajan opas on jaettu osiin prosessin eri arviointiperusteiden mukaan, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun arvioidaan mahdollisten yhteistyökumppaneiden osaamista. Arviointiperusteita asiakas voi käyttää myös pohjana tehdessään tarjouspyyntöä ja harkitessaan teollisuuslaitoksen ylläpidon ulkoistamista.

Lue lisää blogistamme Lataa maksuton opas käyttöösi

 
c-net wico 772px vaaka.jpg

WiCo on nyt osa Caverionia

WiCo on Suomen johtava tuulivoima-alalla toimiva tekninen konsultti ja palveluntarjoaja. Sen asiakaskuntaan kuuluu voimalatoimittajia sekä tuulipuistojen omistajia, käyttäjiä ja kehittäjiä. Tule tutustumaan palveluihin, joita tarjoamme tuulivoima-alalle.

Lue lisää tiedotteestamme

 

Ota meihin yhteyttä

 
Hannu Leskelä
Hannu Leskelä
Aluejohtaja, Pohjoinen, Caverion Teollisuus
Maija Rossi
Maija Rossi
Kehityspäällikkö, Pohjoinen, Caverion Teollisuus
Olli Kelorita
Olli Kelorita
Sales Executive, Caverion Teollisuus
 
Tunnetko jo suunnittelu- ja asiantuntijapalvelumme?

Tunnetko jo suunnittelu- ja asiantuntijapalvelumme?

Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuisia suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita. Suunnittelemme laadukkaita, kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, joilla modernisoidaan asiakkaidemme tuotantolaitoksia ja parannetaan niiden käyttövarmuutta.

Haemme nyt lisää osaajia monipuolisiin tehtäviin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa. 


Lue lisää suunnittelu- ja asiantuntijapalveluista

Digitaaliset ratkaisut ennakoivaan kunnossapitoon

Digitaaliset ratkaisut ennakoivaan kunnossapitoon

IoT-anturit keräävät tuotannosta ja laitteista dataa, jota tekoäly analysoi jatkuvasti. Antureiden ja koneoppivan analytiikan yhdistelmä mahdollistaa tarkan näkyvyyden laitoksen tuotantoprosesseihin. Pienimmätkin häiriöt prosessissa voidaan havaita ja häiriöiden taustasyyt korjata ennakoivasti ja oikea-aikaisesti.

Caverion Intelligence hyödyntää laitoksen olemassa olevaa prosessidataa ja sen koneoppivat algoritmit on suunniteltu teollisuuden suurten datamassojen käsittelyyn.

Lue lisää digitaalisista ratkaisuistamme

 
 

Nämä palvelut voisivat kiinnostaa sinua

 

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. Keskustellaan tarpeistasi ja etsitään niitä tukeva ratkaisu!

 

Tutustu rauhassa: tarjoamme sinulle maksuttomat demot

Mitä Pelsu-alusta tarjoaa turvallisuuteen?

Avaa demo ja tutustu palveluun

Miten Caverion SmartView toimii? 

Tilaa itsellesi maksuttomat demotunnukset tästä