FinnSec 2022

FinnSec 2022

Kokosimme tälle sivulle materiaalia ja tietoa, joiden uskomme hyödyttävän sinua. Mikäli kysyttävää herää, voit vetää meitä hihasta ständillä (paikkanumero 6h42) tai ottaa yhteyttä meihin klikkaamalla tästä.

 
Sprinkleri

Turvanasi rakennetussa ympäristössä

Mitä paremmin riskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin voidaan varautua. Niinpä kiinteistöjen ja teollisuuden turvallisuudenhallinnassa korostuu ennaltaehkäisevä turvallisuustyö. Sinun ei tarvitse olla turvallisuuden erikoisosaaja, sillä me olemme.

Tutustu Secured by Caverion Lue turvallisuuden blogeja

 

Ota meihin yhteyttä

 
Jussi Aaltojärvi
Jussi Aaltojärvi
Liiketoimintapäällikkö, turvaratkaisut
Ossi Hakansuu
Ossi Hakansuu
Liiketoimintapäällikkö, Audiovisuaaliset ratkaisut
Eero Lesonen
Eero Lesonen
Myyntipäällikkö, Pelsu, Caverion Suomi
 
Turvajärjestelmät ennaltaehkäisevät kiinteistöjen ja teollisuuden vahinkoja

Turvajärjestelmät ennaltaehkäisevät kiinteistöjen ja teollisuuden vahinkoja

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme teknisiä turvallisuusratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle. Sinun ei tarvitse olla turvallisuuden erikoisosaaja, sillä me olemme ja autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun, hoidamme asennuksen ammattitaitoisesti ja varmistamme, että turvajärjestelmät pysyvät toimintakunnossa.

Emme ole riippuvaisia valmistajista tai tuotemerkeistä vaan valitsemme aina sopivan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Toteutamme räätälöidyt ratkaisut sekä integroidut kokonaisratkaisut kustannustehokkaasti.

Tutustu turvajärjestelmiin 

Pelsu: Pelastussuunnitelmat, oppaat ja ohjeistukset helposti

Pelsu: Pelastussuunnitelmat, oppaat ja ohjeistukset helposti

Tiesitkö, että laki velvoittaa kiinteistön pelastussuunnitelman olevan laadittuna, ajan tasalla sekä kaikkien kiinteistön käyttäjien luettavissa? Lisäksi kiinteistön sujuvan ja vastuullisen käytön edellytyksenä on, että käyttäjät tietävät miten kiinteistössä tulee toimia eri tilanteissa: mihin ilmoittaa häiriöistä, miten lajitella jätteet tai kuinka toimia avainten kadotessa. Pelsun avulla nämä on helppo toteuttaa, päivittää ja jakaa!

Lue lisää Pelsusta

 
Valjasta ICT-järjestelmät ja AV-laitteet helpottamaan arkeasi ja liiketoimintaasi

Valjasta ICT-järjestelmät ja AV-laitteet helpottamaan arkeasi ja liiketoimintaasi

AV-laitteista löydetään uusia ulottuvuuksia, kun ne yhdistetään muuhun talotekniikkaan. Järjestelmäyhteistyö mahdollistaa ratkaisut myös tiukkoihin tilanteisiin. Jos kiinteistön hälytysjärjestelmään saapuu ilmoitus palohälytyksestä, voidaan info ajaa saman tien myös kiinteistön infotauluille. Ratkaisut eivät välttämättä edes vaadi uusia laitteita, kunhan kaikkien järjestelmien data koostetaan samaan paikkaan.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologiaratkaisuja räätälöidysti erilaisiin tarpeisiin kiinteistöille ja teollisuudelle

Lue lisää palveluistamme

Caverion Drive -kiinteistönhallintajärjestelmä takaa kiinteistösi optimaalisen toiminnan

Caverion Drive -kiinteistönhallintajärjestelmä takaa kiinteistösi optimaalisen toiminnan

Caverion Drive integroi kaikki kiinteistön toiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi: tilat, olosuhteet, turvallisuus, ympäristö, energiatehokkuus, ylläpito ja kustannukset. Näin kiinteistössä ei tule turhia päällekkäisiä toimintoja, ja kiinteistönhallinta tehostuu.

Tutustu tarkemmin Caverion Driveen

 

Tutustu rauhassa: tarjoamme sinulle maksuttoman demon

Mitä Pelsu-alusta tarjoaa asuinkiinteistöille?

Avaa demo ja tutustu palveluun

 

Nämä palvelut voisivat kiinnostaa sinua

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. Keskustellaan tarpeistasi ja etsitään niitä tukeva ratkaisu!