Caverion sijoituskohteena

Miksi sijoittaa Caverioniin?

caverion-fleet-2

Olemme Euroopan johtavia palveluyrityksiä

Meillä on erinomaista teknistä osaamista, laaja asiakaskunta ja vahva markkina-asema. Olemme viiden suurimman toimijan joukossa keskeisissä toimintamaissamme. 

Lue lisää meistä yhtiönä
Lue lisää asiakaskunnastamme

Caverion-project-workers

Lyhyellä tähtäimellä keskitymme kannattavuuden parantamiseen

Lyhyellä aikavälillä keskitymme kannattavuuden parantamiseen Projektit-liiketoiminnan viimeaikaisten haasteiden vuoksi. Olemme tehneet toimenpiteitä kannattavuuden parantamiseksi ja haemme säästöjä uudellenjärjestelytoimenpiteillä sekä hallintoa ja hankintaa tehostamalla. 

Lue lisää tulosohjeistuksestamme
Lue lisää toimintaympäristöstämme

Caverion-city

Liiketoimintamme kattaa koko elinkaaren

Palvelut- ja Projektit-liiketoimintayksikkömme tukevat toisiaan ja mahdollistavat yhdessä kasvun edistyksellisten elinkaariratkaisujen kautta kiinteistöissä ja teollisuudessa. Palvelut-liiketoimintamme on kehittynyt hyvin huolimatta viimeaikaisista haasteista Projekteissa.

Lue lisää liiketoimintayksiköistämme

Ari Lehtoranta

Toimimme vähän pääomia sitovassa, kassavirtaa tuottavassa liiketoiminnassa

Caverionin liiketoiminta on pääasiassa henkilövaltaista ja vaatii yleensä vähäisiä investointeja. Vahva palveluliiketoiminta parantaa kassavirran ennakoitavuutta. 
Operatiivinen kassavirtamme on kausiluonteista ja tyypillisesti vahvimmillaan vuoden viimeisellä neljänneksellä. Keskitymme aktiivisesti kausiluonteisuuden vähentämiseen.

Lue tuoreimmat taloudelliset raport
it
Lue lisää henkilöstöstämme

megatrends-caverion

Megatrendit tukevat liiketoimintamme kysyntää tulevaisuudessa

Strategiamme pohjautuu neljään megatrendiin: Teknologian lisääntyminen, energiatehokkuus, digitalisaatio ja kaupungistuminen. Yhdessä nämä megatrendit tukevat liiketoimintamme kysyntää tulevaisuudessa. 

Lue lisää strategiastamme
Lue lisää megatrendeistämme


Tutustu myös näihin: