Caverion sijoituskohteena

Miksi sijoittaa Caverioniin?

we-are-a-leading-european-service-company

Olemme Euroopan johtavia palveluyrityksiä

Meillä on erinomaista teknistä osaamista, laaja asiakaskunta ja vahva markkina-asema. Olemme viiden suurimman toimijan joukossa keskeisissä toimintamaissamme. 

Lue lisää meistä yhtiönä
Lue lisää asiakaskunnastamme

short-term-focus

Tavoitteenamme on kannattava kasvu

Caverion on parantanut taloudellista suoritustaan strategiansa ”Kunnossa”-vaiheen aikana ja on nyt valmis ”Kasvuun”-vaiheeseen. Vaikka joidenkin divisioonien tulee edelleen saada itsensä parempaan kuntoon ja Projektit-liiketoiminnan suorituskyky ei ole tavoitellulla tasolla, Caverion on nyt konsernina valmis ”Kasvuun”-vaiheeseen. 

Lue lisää strategiastamme ja taloudellisista tavoitteistamme 
Lue lisää tulosohjeistuksestamme
Lue lisää toimintaympäristöstämme

Caverion-city

Toimimme suhdeliiketoiminnassa, painopisteinä ovat asiakas ja elinkaari

Toimimme suhdeliiketoiminnassa ja keskitymme asiakkaaseen ja elinkaareen. Vahva asiakaskuntamme on kasvumme ensimmäinen perusta. Palvelut- ja Projektit-liiketoimintayksikkömme tukevat toisiaan ja mahdollistavat yhdessä kasvun edistyksellisten elinkaariratkaisujen kautta kiinteistöissä ja teollisuudessa.

Lue lisää useista kasvun lähteistämme 
Lue lisää liiketoimintayksiköistämme

Ari Lehtoranta

Toimimme vähän pääomia sitovassa, kassavirtaa tuottavassa liiketoiminnassa

Caverionin liiketoiminta on pääasiassa henkilövaltaista ja vaatii yleensä vähäisiä investointeja. Vahva palveluliiketoiminta parantaa kassavirran ennakoitavuutta. 
Operatiivinen kassavirtamme on kausiluonteista ja tyypillisesti vahvimmillaan vuoden viimeisellä neljänneksellä. Keskitymme aktiivisesti kausiluonteisuuden vähentämiseen.

Lue tuoreimmat taloudelliset raport
it
Lue lisää henkilöstöstämme

kestava-kehitys

Digitalisaatio ja kestävä kehitys ovat avainteemamme kasvun luonnissa

Vastuullisuuteen liittyvät vaatimukset kasvavat nopeasti, ja olemme hyvässä asemassa luomassa asiakkaillemme vastuullista, digitaalista tulevaisuutta. Caverion edistää parempaa maailmaa energiatehokkailla ja kestävillä ratkaisuillaan. Arvolupauksemme on ”Building Performance”. 

Lue lisää kestävästä kehityksestä
Lue lisää strategiastamme
Lue lisää megatrendeistämme


Tutustu myös näihin: