Ilmarinen - Caverion oli paras tekijä Ilmarisen innovaatiotalon sähkö- ja rakennusautomaation toteuttajaksi

trustmary-watermark-366x300

Mikonkadun ja Yliopistonkadun risteyksessä sijaitseva innovaatiotalo on tarkoitettu scale up -yritysten kohtaamispaikaksi. Laajan saneerauksen yhteydessä Caverion valikoitui yhteistyökumppaniksi toteuttamaan rakennuksen sähkö- ja automaatiotyöt. Yhteistyö Ilmarisen ja Caverionin välillä oli toimivaa ja kommunikaatio avointa.

– Halusimme etsiä tähän hankkeeseen parhaat tekijät. Pitkän prosessin jälkeen päädyimme Caverioniin. Päädyimme heihin, sillä kokeilimme uudenlaista urakkamuotoa, Ilmarisen rakennuttajapäällikkö Niina Rajakoski avaa päätöstä urakoitsijan valinnasta.

Helsingin Mikonkadulla sijaitseva, Epicenterin kanssa yhteistyössä rakennettu digitaalinen innovaatiotalo on paikka, jossa scale up -yritykset voivat kokoontua, verkostoitua ja työskennellä.

– Minun vinkkelistäni on erittäin tärkeää, että tilat ovat modernit eivätkä vanhat syntyessään ja että täällä on erittäin hyvä tehdä töitä, Rajakoski jatkaa.

“Automaatio on kohteen sydän ja sielu”

“Automaatiolla on aika iso osuus myös energiatehokkuudesssa, joka tässä rakennuksessa on otettu tosi hyvin huomioon.”

Caverion vastasi kohteessa sähkö- ja automaatiourakasta. Näyttävät valaistukset ovat myös Caverionin käsialaa.

– Automaatio on tämän kohteen sydän ja sielu. Ilman sitä täällä ei toimisi oikeastaan mikään, Rajakoski kertoo.

– Automaatiolla on aika iso osuus myös energiatehokkuudessa, joka tässä rakennuksessa on otettu tosi hyvin huomioon, Ilmarisen asiakkuuspäällikkö Päivi Salonen jatkaa.

Parhaat ratkaisut löytyvät yhdessä

Erityisesti Salonen ja Rajakoski kehuvat Caverionin tapaa ottaa asiakas ja asiakkaan toiveet huomoon. Suunnittelu oli helppoa, sillä kommunikaatio oli avointa ja Caverion etsi yhdessä Ilmarisen kanssa parhaat ratkaisut kaikkiin tilanteisiin.

– Yhteyshenkilömme hankkeessa oli äärimmäisen hyvä. Hän otti meidät vähän kuin omakseen ja auttoi meitä ratkaisuissa ja toi meille poikkeuksellisella tavalla vaihtoehtoja. En ole aikaisemmin kokenut tällaista, Rajakoski summaa.

– Mehän olemme työeläkevakuutusyhtiö ja meidän tärkein tehtävämme on turvata eläkkeensaajiemme eläkkeet. Tällaiset hankkeet ovat oikein erinomaisia siihen ja tämä on varmasti sellainen, joka takaa meille hyvän tuoton, Salonen päättää.

Trustmary Finland Oy on tuottanut asiakaskokemustarinan puolueettomasti. Tarinat perustuvat haastateltavien vapaaehtoisuuteen suositella yritystä muille eikä niitä ole käsikirjoitettu etukäteen. Asiakastarinan on hyväksynyt haastateltu asiakas.

Tutustu Ilmarisen referenssiin