Teollisuuden käyttö ja kunnossapito 

Teollisuuden kunnossapitopalvelumme nostavat tuottavuutta ja tehokkuutta

Olemme vahva kumppani teollisuuden kunnossapidossa ja hyödynnämme erinomaista maantieteellistä kattavuutta lähellä asiakastamme, palvellen kaikkia teollisuuden aloja monipuolisesti. Tarjoamme markkinoiden uusimmat ratkaisut teollisuuden kunnossapitoon ja asennuksiin. Caverionin ja Maintpartnerin digitaaliset ratkaisut teollisuuden ennakoivassa kunnossapidossa täydentävät toisiaan ja meillä on uusia mahdollisuuksia kehittää, hyödyntää ja tarjota asiakkaillemme teollisuuden digitaalisia ratkaisuja.


Caverion palvelee suomalaista teollisuutta vaikuttamalla tehtaan tai laitoksen tuotantoprosessin tehokkuuteen, hävikkiin ja päästöihin. Mittaamme, valvomme, huollamme ennakkoon ja modernisoimme asiakkaidemme tuotantolaitoksia niin, että ne toimivat kuten on suunniteltu. Tällöin ei synny tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä.

Vastaamme asiakkaidemme puolesta heidän laitostensa päivittäisestä kunnossapidosta ja sen pitkäjänteisestä kehittämisestä. Asiakkaamme voi tällöin keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamista voidaan tukea digitaalisilla ratkaisuilla, jotka tekevät toiminnasta ennakoitavaa, tehokasta ja turvallista.

Räätälöimme asiakkaan kanssa jokaiseen kohteeseen asiakkaan strategiaa parhaiten tukevan palvelukokonaisuuden. Kunnossapidon lisäksi meille voi ulkoistaa muun muassa laitehuollon, varastoinnin, hankinnat ja palveluntoimittajien kilpailutukset.

Kunnossapitopalvelun siirtäminen ulkoiselle kumppanille vaatii hyvän valmistelun. Caverionin vanhimmat kumppanuussopimukset ovat lähtöisin 1990-luvulta ja pystymme tukemaan asiakkaitamme tarjoamalla heille vaihtoehdon nykyiselle toimintatavalleen. Vaihtoehdon, joka tuottaa ennakoivuutta, joustavuutta, modernin tavan toimia ja ennen kaikkea kustannustehokkuutta.

Digitaalisten ratkaisuiden hyödyt asiakkaalle:

- Kalliit tuotantokatkokset vähenevät.
- Asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.
- Kustannusten ennakointi ja vähentäminen helpottuu sekä aikataulutettu kunnossapito paranee.

Teknisen huollon ja kunnossapidon palveluihimme kuuluvat


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@caverion.com

Myyntijohtaja, teollisuuden prosessit
Jukka Luotolinna
puh. 040 840 3000

Myyntijohtaja, teollisuuden kiinteistötekniikka
Jani Kurkimaa
puh. 050 329 7632

Referenssejä