Teollisuuden varoventtiilihuolto ja varoventtiilien online-testaukset

Vuotava varoventtiili hukkaa energiaa sekä haittaa laitosturvallisuutta. Siksi niiden luotettava ja nopea huolto on erittäin tärkeä osa laitoksen suorituskykyä. Caverionilla huoltopalveluiden valtti ovat nopeus ja osaavat asentajamme. Varoventtiilien huollot ja tarkastukset ovat lakisääteisiä ja kirjoitamme tietenkin myös raportit ja todistukset testauksesta.

Nopeaa toimintaa seisokin lyhentämiseksi

Olemme toteuttaneet kiinteähintaisia satojen venttiilien urakoita lyhyessä ajassa, eli meillä on resursseja toimia silloinkin kun toteutusaikataulu on tiukka. Nopea ja joustava toimintamme mahdollistavat lyhyemmän seisokin tehtailla. Käytämme tehokkaita huolto- ja testausvälineistöä sekä palvelemme asiakkaitamme vankalla kokemuksella. Huollot ovat luotettavia ja kestävät seuraavaan tehtaan seisokkiin asti.

Palvelumme:

  • Varoventtiilien määräaikaishuollot ja koestukset
  • Raportointi ja todistukset testauksesta painelaitelakia varten
  • Varaosien hankinta
  • Konsultointi
  • Apuohjausten huollot ja tarkastukset
  • Mahdollisuus varoventtiilien korjaussuunnitelmien tekemiseen ja toteutukseen
  • Huolto joko asiakkaan luona tai omassa huoltopisteessämme

Varoventtiilien online-testaukset tehokkaasti TESON-laitteistolla

Varoventtiilien avautumis- ja sulkeutumispaineen tarkastukseen sekä säätöön tarjoamme niin kutsuttua online-menetelmää. Käyttämämme TESON-laitteisto mahdollistaa varoventtiilien testauksen linjassa paineenalaisena sekä koestuksen myös paineettomana. Koko testiohjelma ohjataan joko automaattisesti tai manuaalisesti Windows 7 -pohjaisella ohjelmistolla ja testitulokset ovat analysoitavissa tietokoneen ruudulla.

TESON-laitteistoa käyttämällä laitosta ei tarvitse ajaa alas tarkastuksen ajaksi. Laitteen antamasta helppolukuisesta raportista voidaan toimittaa sähköinen kopio, joka voidaan yksinkertaisesti liittää esimerkiksi laitoksen kunnossapitojärjestelmään. Laitetta on käytetty kymmenissä kohteissa hyvällä menestyksellä ja sen toimintaa tukevat kokeneet huippuammattilaisemme.

Ota yhteyttä


Projektipäällikkö Jukka Pentilä
puh. 040 843 9987
etunimi.sukunimi@caverion.com


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä