Danfoss- ja Vacon-taajuusmuuttajien huolto

Vacon- ja Danfoss-taajuusmuuttajien huolto varmistaa paremman käyttövarmuuden ja tehostaa tuotantoa. Siksi on tärkeää, että huolto on saatavissa tarvittaessa. Me Caverionilla päivystämme vuorokauden ympäri ja kattavan toimipisteverkostomme ansiosta olemme aina lähellä. Kokeneet ammattilaisemme huoltavat ja ottavat koneen käyttöön hallitusti. Huoltopalveluumme kuuluu aina raportointi.

Caverion on Danfossin virallinen Drive Pro -huoltopartneri. Sertifioidut huoltopisteet sijaitsevat Rajamäellä, Imatralla, Porissa, Ylöjärvellä ja Kemissä.

Palveluumme kuuluvat:

Korjaus

Korjaukset suoritetaan asiakkaan luona ja hyvin varustelluissa huoltopisteissämme. Korjauksen jälkeen palautamme alkuperäisen laitteen korjattuna tai vastaavan vaihtolaitteen tilalle. Korjaus sisältää myös taajuusmuuttajien analysoinnin. Analysoinnin avulla saat tärkeää tietoa siitä, miksi laite on rikkoutunut ja mitä laitteen tai prosessin käytössä voisi muuttaa, jotta vikaantumista ei tapahtuisi uudestaan.

Kunnonvalvonta

Kunnonvalvonnan avulla saadaan kartoitettua tarvittavat korjaus- ja ennakkohuoltotoimenpiteet. Säännöllisen kunnonvalvonnan avulla voidaan parantaa taajuusmuuttajien toimintavarmuutta ja estää yllättävät laiterikot. Vikaantuneiden taajuusmuuttajien vaihto voidaan säännöllisen seurannan avulla ajoittaa suunniteltuihin seisokkeihin, jolloin laitteiden vikaantumiset eivät aiheuta tuotannon menetyksiä.

Käyttöönotto

Käyttöönoton yhteydessä uuteen Vacon- ja Danfoss-taajuusmuuttajaan asetetaan oikeat parametrit ja ohjelmasovellukset tarpeidesi mukaisesti. Näin varmistetaan laitteen tehokas toiminta. Myös varastossa olevat laitteet vaativat ylläpitoa, mm. laitteiden kondensaattorit vaativat säännöllisen elvytyksen. 

Ota yhteyttä


Palvelupäällikkö Teemu Lehti
puh. 0400 356 658
etunimi.sukunimi@caverion.com


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä
 


  
  Danfoss_Vacon