Asukaslähtöistä linjasaneerausta taloyhtiöihin

Caverion toteuttaa taloyhtiöille kokonaisvaltaisia linjasaneeraushankkeita, joiden lopputulokseen sekä tilaaja että urakoitsija voivat olla tyytyväisiä. Laaja talotekninen osaamisemme mahdollistaa järkevien kokonaisratkaisujen hallinnan, joka tuo korjausvaiheessa taloyhtiölle lisäarvoa.

Lisäpalveluja taloyhtiön asukkaille

Laajan kumppaniverkostomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme lisäpalveluja tarpeen mukaan.

  • Keittiöiden uusinta- ja muutostyöt
  • Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen yksilölliset muutostyöt
  • Huoneistojen pintaremontit
  • Yksilöllinen muutostyösuunnittelu
  • Muuttopalvelut ja väliaikaisasuminen
  • Tavaroiden säilytyspalvelu

Mahdollisuus asua kohteessa putkiremontin aikana

Suunniteltu pölynhallinta takaa asukkaille mahdollisuuden asua kohteessa myös putkiremontin aikana. Asukkaille voidaan tarjota myös väliaikainen vesi ja sähkö, sekä sosiaalitilat taloyhtiön yleisissä tiloissa.

Tiedottaminen remontin aikana

Asukkaan kannalta on olennaista tietää miten korjaustyöt etenevät ja miten ne tulevat vaikuttamaan lähipäivien arkeen. Korjauksen aikana on myös tärkeää varmistaa, että kiinteistössä liikkuminen ja asuminen on turvattu. 

Tiedotamme rakentamisen eri vaiheista ja tärkeistä turvallisuuteen liittyvistä asioista säännöllisesti ja sovimme parhaista tiedottamisen vaihtoehdoista yhdessä asukkaiden kanssa. Tarjoamme monenlaisia vaihtoehtoja perinteisistä paperitiedotteista erilaisiin sähköisiin tiedottamisen välineisiin, kuten taloyhtiöiden omiin extranet-palveluihin. Porrashuoneissa on reaaliaikaisesti päivittyvä ilmoitustaulu ja osakkailla käytössään asukasportaali, missä remonttia koskeva tieto on ajan tasalla. 

Kohteeseen on nimetty koko putkiremontin ajaksi työmaakohtainen organisaatio sekä asukaspalveluinsinööri, jonka kanssa työnaikaiset asukasmuutos ja tiedottamisasiat hoidetaan.

Taloyhtiön järjestelmien liittäminen kiinteistövalvomoon remontin jälkeen

Haluttaessa taloyhtiö voidaan liittää Caverionin kiinteistövalvomoon, missä talon tekniikkaa voidaan valvoa ja säätää etäyhteyksin. 


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssejä

Luvat ja sertifikaatit