Kehitä kiinteistösi turvallisuutta ja terveyttä digitaalisten palveluidemme avulla

Toiminnanvarmistus


Nykytila-analyysin tarkoituksena on selvittää kiinteistön talotekniikan nykytila. Talotekniikan toimintaa tarkastellaan automaatiojärjestelmän kautta ja varmistetaan sen tarpeenmukainen toiminta.

Energiakonsultoinnin avulla autamme sinua johtamaan ja toteuttamaan kehitysohjelman mukaiset valitut tehtävät.

Talotekniikan nykytilan analyysi löytää ongelmat, ja me autamme niiden ratkaisuissa

Käyttöhenkilökunnalta selvitetään kiinteistön työskentelyolosuhteissa ilmenneet ongelmat ja pyritään löytämään ratkaisut ongelmien ratkaisemiseksi. Kiinteistön toimintaa tarkkaillaan energiatehokkuusnäkökulmasta ja pyritään löytämään mahdollisia energiatehokkuustoimenpiteitä kiinteistön ylläpitokustannuksien pienentämiseksi. Kohdekartoituksen yhteydessä taloteknisiä laitteita tarkastellaan PTS-näkökulmasta ja arvioidaan laitteiden käyttöikää.

Asiantuntijamme auttavat myös asiakkaiden taloudellisten ja ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Lue lisää energiatehokkaista palveluista ja ratkaisuistamme.                                                                                                                                                                                                  

Toiminnanvarmistuksella havaitaan talotekniikan puutteet ja toiminnalliset virheet

Toiminnanvarmistuksen tarkoituksena on varmistaa, että kiinteistön automaatio toimii suunnitellusti. Tarkastelun keskeisin asia on varmistaa, että automaatiojärjestelmän toteutus vastaa automaatiosuunnitelmia. Selkeät puutteet ja toiminnalliset virheet talotekniikan toiminnassa pyritään havaitsemaan toiminnanvarmistuksen yhteydessä. Pyrkimyksenä on saattaa LVIA-järjestelmien toteutuksessa havaitut puutteet urakoitsijoiden takuuajan piiriin sekä varmistaa, että kiinteistön talotekniikan toiminta on ylläpitovaiheessa tarkoituksenmukaista ja energiatehokasta.

Tutustu, kuinka energiatehokkuutta voidaan parantaa rakennusautomaatiolla

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä


Veijo Nerg
puh. 050 384 8295
veijo.nerg@caverion.com

Referenssit