Vaikuttavuutta teollisuuden investointi- ja kehityshankkeiden esittelyihin visuaalisella viestinnällä

Teollisuuden investointi- ja kehityshankkeissa on hankkeen eri vaiheissa vakuutettava sidosryhmiä ja…

Teollisuuden investointi- ja kehityshankkeissa on hankkeen eri vaiheissa vakuutettava sidosryhmiä ja oman organisaation henkilöstöä hankkeen hyödyistä, eduista ja luomista mahdollisuuksista. Perinteiset piirrustuksilla esitetyt tai sanoilla kuvatut investointi- tai kehityshankkeet ymmärretään jokaisen kuulijan mielessä hieman eri tavalla.

3D-malleilla, havainnekuvilla ja animaatioilla esitetyt hankkeet tuovat suunnitelmat eloon ja viestivät hankkeen tarinan selkeästi ja johdonmukaisesti jokaisella esityskerralla. Hankkeen kokonaisuus hahmottuu havainnekuvissa ja  tarinallistetussa animaatiossa. Näin yhteinen ymmärrys hankkeen tavoitteista ja vaikutuksista saavutetaan.

Tehokkaampi liikkeellelähtö investointiin tai hankkeeseen

Yhteisen ymmärryksen saavuttaminen investointi- ja kehityshankkeissa vaikuttaa monella eri tavalla, tämän vuoksi visuaalinen viestintä hyödynnetään jo investointipäätöksen edeltävässä vaiheessa. Kun esimerkiksi sidosryhmäläiset ja henkilökunta ymmärtävät hankkeen vaikutukset, syntyy enemmän mielipiteitä, jolloin ratkaisut jalostuu ja vaikutukset tulevat tarkasteltua monipuolisesti. Osallistaminen parantaa merkittävästi muutosmyönteisyyttä.

Visuaalisella viestinnällä hankkeen tarina tulee näkyväksi ja helposti ymmärrettävästi. Hyödynnämme tarinankerronnassa ennakkoluulottomasti 3D-kartoituksen, tehdassuunnittelun 3D-mallinnusteknologioita, insinööriosaamistamme sekä kykyämme havainnollistaa suuria kokonaisuuksia. Tavoitteemme on tunnistaa todellisen tarpeesi ja tavoitteesi, jotta voimme – teollisuuden osaamistamme hyödyntäen – tarinallistaa hankkeen olennaiset tiedot. Esitämme rohkeasti omia näkemyksiämme parhaan mahdollisen investoinnin aikaansaamiseksi.

 

Miten syntyy investoinnin tai hankkeen esittelevä 5D-animaatio?

2D-Informaatio

2D-näkymä sisältää havainnollistavaa informaatiota, joka selkeyttää esityksen keskeisiä osia. Yksityiskohtia voidaan korostaa infografiikka tai tekstinä.

3D-visualisointi
Suunnitteluohjelmien valmiit 3D-mallit herätetään eloon visualisointien ja valaistusratkaisujen avulla.
4D-aikajana
Aikajana yhdistää 3D-ympäristöt ja elementit aikatauluun. Aikajanalla voidaan esittää prosessin eteneminen kuukausittain.
5D-kustannukset
Kustannusennusteen avulla koko sidosryhmä päättäjistä insinööreihin saa erinomaisen käsityksen investoinnin rakentumisen mukaan syntyvistä kustannuksista.

 

imagevkb98.png

 

 

Teollisuuden investointien ja hankkeiden viestinnän asiantuntija


Teollisuuden osaamisemme ansiosta visualisesta viestinnästä tulee uskottava. Kerromme rohkeasti myös omia mielipiteitä tunnistettuamme investoinnin todellisen tavoitteen. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja visualisen viestinnän tuotantomenetelmiä. Niinäpä saat korkealaatuisen ja näyttävän lopputuloksen.

Havainnollistavan ja informatiivisen 3D-visualisoinnin avulla suunnitteluvaiheessa olevat teolliset ympäristöt, tuotantoprosessit tai tuotemallit heräävät eloon virtuaalisesti. Kiteytetyllä 3D-esityksellä saat aikaan nopeasti tuloksia. Samalla säästät hankkeen esittelijän ja potentiaalisen päättäjän aikaa.

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä mieleenpainuva, ajatuksia herättävä ja uskottava esitys, joka vakuuttaa katsojat.

 
 

Ota yhteyttä

Toni Uunila
Toni Uunila
District Manager | Design & Advisory
 

 

Ota yhteyttä ja kerromme tarkemmin.

 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme