Digitaalinen kaksonen tuotantolaitoksesta – Caverion Smart Mill

Miten monimutkaisen tuotantolaitoksen toiminnan voisi kuvata mahdollisimman ymmärrettävästi?…

 Miten monimutkaisen tuotantolaitoksen toiminnan voisi kuvata mahdollisimman ymmärrettävästi? Luomalla digitaalisen kaksosen, eli virtuaalisen 3D-maailman, jossa laitoksen ympäristö ja toiminta on helposti kuvattavissa.

Caverion Smart Mill on kaikkialla käytettävissä olevan digitaalinen 3D-versio tuotantolaitoksesta. Ratkaisu säästää aikaa, varoja ja vaivaa, sillä se tuo tuotantoympäristön toiminnan virtuaalisesti suoraan päätelaitteeseen.

Digitaalinen kaksonen auttaa ymmärtämään tuotantoympäristön toiminnan


Caverion Smart Mill on tuotantoympäristösi digitaalinen kaksonen. Se on ylivoimainen väline yhteisen ymmärryksen saavuttamisessa mm. turvallisuusperehdytyksessä, vieraille ja urakoitsijoille järjestettävissä katselmuksissa, ja tehdasorganisaation jokapäiväisen toiminnan suunnittelussa.

Caverion Smart Mill on myös erinomainen alusta tietomallipohjaisten tehdasmallien julkaisemiselle. 3D-mallista tulevien investointien vaikutukset nykyiseen ympäristöön nousevat hyvin esille. 

Caverion Smart Mill toimii päätelaiteriippumattomasti verkkoselaimella. Palvelun avulla otat tuotantolaitoksesta tehdyt kaappaukset vaivattomasti ja havainnollisesti jokapäiväiseen käyttöön. 3D-ympäristö näkyy juuri sellaisena, kuin se todellisuudessakin on.  Ympäristössä voi liikkua portaattomasti, ja sen avulla voi tehdä ympäristössä mittauksia, merkintöjä ja muistiinpanoja. Aivan kuten maastossakin tapahtuvissa katselmuksissa. 


Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Eri aineistot, kuten kartoitetut teksturoidut pintamallit ja suunnittelutiedot, voidaan yhdistää samaan maalliin
  • Tallennetut näkymät helpottavat navigointia
  • Uuden informaation lisääminen onnistuu monipuolisesti ja paikkasidonnaisesti
  • Mittaustyökalut mahdollistavat mittaamisen ilman kohdekäyntiä
  • Mahdollisuus räätälöidä toiminnallisuuksia, kuten piirtotyökalu.

 

Caverion Smart Mill perustuu laadukkaaseen kartoitukseen


Teollisuuden suunnitteluosaamisemme varmistaa, että digitaalisen kaksosen taustalla oleva kartoitus toteutetaan tarkoituksenmukaisesti. Panostamme siihen, että tuotettu korkealaatuinen aineisto on monipuolisesti hyödynnettävissä, joten saat mahdollisimman paljon hyötyä tuotetusta aineistosta.

Yhteisen ymmärryksen saavuttaminen on Caverion Smart Mill ohjelmiston avulla vaivatonta. Kun ongelmanratkaisun ja päätöksen teon prosessit nopeutuvat, saat aikaan huomattavia säästöjä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

 
Anna Klemets
Anna Klemets
Liiketoiminnan kehityspäällikkö | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
Pekka Vattulainen
Pekka Vattulainen
Liiketoimintajohtaja | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
 
 

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme:

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme