Lämpöakut teollisuudelle

Tarjoamme energiateollisuuden tarpeisiin kokonaisratkaisun lämpöakkujen toimituksissa. Lämpöakkujen toimitus sisältää useimmiten akun prosessisuunnittelun ja toimintakuvaukset.

Tuotevalikoimaan kuuluu sekä paineelliset ja paineettomat lämpöakut sekä teollisuuden höyryakut.

Palvelumme kattaa prosessi- ja detaljisuunnittelun, materiaalihankinnat, esivalmistuksen ja asennuksen sekä tarvittavat eristykset, pintakäsittelyt ja käyttöönoton.

Lisäksi teemme lämpöakkujen korjaukset ja kunnossapitotyöt. Tarjoamme suunnittelun, materiaalihankinnat, esivalmistuksen ja asennuksen sekä tarvittavat eristykset, pintakäsittelyt, hoitotasot, portaat ja käyttöönoton. Lisäksi teemme säiliöiden korjaukset, modifioinnit ja kunnossapitotyöt.

Palvelemme asiakkaitamme vankalla kokemuksella. Olemme rakentaneet lähes 20 kaukolämpöakkua Suomeen ja Ruotsiin.  Kaukolämpöakun avulla tuotantohuippu voidaan siirtää vuorokauden sisällä niille tunneille, jolloin sähköpörssi antaa parhaan hinnan. Kaukolämpöakusta voidaan purkaa lämpöä myös kulutushuipun aikana.  Akku toimii lämpöpalvelun turvaajana voimalan mahdollisissa häiriötilanteissa.

Referenssejä