Säiliöt teollisuudelle

Toimitamme varastosäiliöt, lämpöakut, kaasukellot sekä LNG-säiliöt räätälöityinä projektitoimituksina Eurooppaan ja muualle maailmaan. Valmistamme myös erilaisia säiliöitä prosessi-, energia-, metalli-, elintarvike ja kaivosteollisuuden tarpeisiin. Laaja kokemus eri teollisuuden aloilta tuo varmuutta. 

Tekijämme ovat huippuammattilaisia, joilta löytyy erikoisosaamisen lisäksi myös venymiskykyä tiukoissa paikoissa ja Pohjoismaiden johtavana toimittajana kapasiteettimme riittää suurissakin kokonaisuuksissa. 

Mittavat paikallaan rakennettavat säiliöt ovat osa erikoisosaamistamme. Oma asennustoimintamme tekee suuria paikallaan rakennettavia säiliökokonaisuuksia sekä tukee palveluketjuamme.

Kokonaistoimituksella laatua ja säästöä

Toteutamme säiliöt avaimet käteen -toimituksena, jolloin palvelumme kattaa suunnittelun, materiaalihankinnat, esivalmistuksen ja asennuksen sekä tarvittavat eristykset, pintakäsittelyt ja käyttöönoton. Kokonaistoimituksessa toimitusrajoja ei synny. 

Suunnittelijamme tuntevat toteutuksen tarpeet ja esivalmistusosaamisemme on huippuluokkaa. Esivalmistamisella pystymme vähentämään asennustyön määrää ja siihen kuluvaa aikaa työmaalla. Lopputuloksena on asiakkaillemme kokonaisedullinen ratkaisu.

Säiliötoimituksemme kansainvälisesti

Toteutamme kaikki säiliöt olemassa olevien standardien sekä asetusten mukaisesti ja sovitussa aikataulussa.

Referenssejä