Kattilaputkistot

Tarjoamme palveluitamme kattilalaitosten putkistojen korjauskohteisiin olemassa olevissa voimalaitoksissa. Palvelumme sisältää suunnittelun, materiaalihankinnat ja esivalmistuksen sekä asennustyön kokeneella ammattihenkilöstöllä.

Korjaus- ja huoltopalveluissa valttimme ovat nopeus ja osaavat asentajamme. Resurssimme riittävät myös tiukoissa paikoissa ja mittavissa seisokkiprojekteissa. Voimalaitosten seisokkiajat saadaan minimoitua, kun toimitusta ei tarvitse odotella.

Meillä on käytössämme oma suunnittelu, jonka avulla voimme tuottaa tarvittavat laskelmat, piirustusaineistot sekä jänniteanalyysit asiakkaamme tarpeiden mukaan. Putkistosuunnittelijoillamme on pitkä kokemus niin uusien kuin korjauskohteiden suunnittelusta. Käytämme viimeisimpiä suunnittelutyökaluja, joiden avulla toimitustemme joustavuus ja kokonaiskesto saadaan minimoitua.

Laadukkaalla suunnittelulla ja materiaalivalinnoilla sekä ammattimaisella toteutuksella voidaan pidentää putkistojen käyttöikää ja vähentää huollon tarvetta.

Tyypillisiä kohteita putkistohuollosta

  • Reduktioventtiilien ja putkistojen korjaukset sekä uudistukset
  • T-kappaleet ja supistukset ym.
  • Kannaketarkastelut ja uudistukset sekä muutokset
  • Nuohoushöyryputkistot
  • Höyrynjäähdyttimet

 

Referenssejä aiheesta

Konepajapalveluiden yhteystiedot


Olli Poutiainen, myynti
puh. 0400 374 730
olli.poutiainen@caverion.com


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä