Putkilinjojen supistuskartiot ja puolipallopäädyt

Supistuskartiot ja puolipallopäädyt ovat tärkeä osa korkeapaineisia vaativia putkilinjoja. Supistuskartiot ja puolipallopäädyt hankitaan usein kalliina takeina, joiden toimitusaika on pitkä. 

Erikoisosien valmistusta kuumamuovaamalla

Valmistamme erikoisosat kilpailukykyisesti kuumamuovaamalla putki- tai levymateriaalista. Meillä on vahva osaaminen ja monipuoliset menetelmäkokeet erilaisten materiaalien kuumamuovaamiseen: esim. tarvittavat lämpökäsittelyt hoidamme vahvalla ammattitaidolla.


Kuumamuovauksen ansiosta erikoisosamme ovat edullisia. Säästöä syntyy, kun kallista taekappaletta ei tarvita, kun valmistus tehdään putki- tai levymateriaaleista. Menetelmämme ansiosta jatkohitsien määrä vähenee. Varastoimme yleisimpiä kuumalujia materiaaleja, mikä mahdollistaa nopeat toimitukset.

Laatu on meille ykkösasia

Konepajalla on totuttu laadunvarmistukseen jokaisessa työvaiheessa. Suunnittelijan kädenjälki paperilla muuttuu meidän toimesta näkyväksi ja konkreettiseksi ja tuote saadaan toimitettua eteenpäin.


Myös T-kappaleen valmistuksessa voidaan hyödyntää kuumamuovausta, ja näin vähentää kehähitsien määrää. Kehähitsien määrän väheneminenlyhentää valmistusaikaa ja parantaa laatua.

Referenssejä