Kuumasinkityksellä kestävää suojausta

Meillä on vuosikymmenien kokemus kuumasinkityksestä. Tarjoamme sinkityspalveluitamme niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille. Palvelemme lyhyellä toimitusajalla ja rahtipalvelumme on hinnaltaan todella kilpailukykyinen.

Ylivieskan sinkkaamossa on uutuutena linkosinkityslinja, joka mahdollistaa pienosien kuumasinkityksen nopealla läpimenoajalla. Tuotteina voi olla esimerkiksi kiinnikeosat, aluslevyt, pultit sekä muut erilaiset pienkappaleet, joilta vaaditaan korroosion kestoa.

Kuumasinkityksen hyödyt

 • Pinnoitteen kestävyys paranee, pinnoite kestää ilman uusintakäsittelyjä koko rakenteen käyttöiän
 • Suojaa pinnoitetta korroosiolta ja mekaaniselta kulutukselta kuljetuksissa, lastauksissa ja asennuksissa
 • Sinkitetty pinta kestää hyvin ulkoilmaa ja erilaisia tehdasympäristöjä
 • Sinkitetty pinta suojaa ruostumiselta
 • Sinkitys on edullinen menetelmä

Sinkityspalvelut

Kuumasinkitys

Tarjoamme kuumasinkityspalvelua nopeilla toimitusajoilla ja kuumasinkitys standardin (SFS-EN ISO 1461) tai tilaajan omien tarpeiden mukaisesti. Ennen varsinaista sinkkausta teräs puhdistetaan peittaamalla laimennetussa suola- tai rikkihapossa. Erilaisten puhdistusvaiheiden jälkeen rakenne upotetaan sulaan sinkkiin. Sinkitys suojaa tuotetta korroosiolta ja mekaaniselta kulutukselta. Pinnoite kestää ilman uusintakäsittelyä koko rakenteen käyttöiän.

Linkosinkitys

Linkosinkitys on suunniteltu käytettäväksi pintakäsittelyyn pienille sinkattaville osille, joita ei normaalilla kastosinkityksellä saada sinkittyä. Esimerkkituotteita linkosinkitykseen ovat erinäisen kiinnikeosat, aluslevyt, pultit, jne. Linkosinkkaukseen soveltuvat tuotteet ovat pituudeltaan 10 mm-500 mm.

Raepuhallus

Teräsraepuhalluksella puhdistetaan mekaanisesti metalleja loppupinnoitusta varten (maalaus, sinkkaus). Raepuhallettu pinta toimii hyvänä kiinnityspintana esimerkiksi ennen maalausta.

Maalaus

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia märkämaalauspalveluita. Meiltä löytyy myös maalauskammio, minkä avulla varmistetaan maalaukseen optimaaliset olosuhteet. Maalaamme esimerkiksi erilaisia teräsrakenteita, maston osia ja putkistoja.

Duplex-käsittely

Toteutamme sinkkaamiemme tuotteiden maalausta asiakkaan tarpeen mukaisesti. Duplex-käsittelyllä tuotteeseen saadaan sinkityn rakenteen korroosion keston lisäksi haluttu väri. 

Hydrauliikka- ja voiteluputkien peittaus

Tarjoamme hydrauliikka- ja voiteluputkille peittauskäsittelyä peittaushapolla. Varastosuojaksi hydrauliikkaputkille käytämme suojaöljyä.

Sinkitysaltaamme mitat

 • Isopata: 6,5 m (P) x 1,5 m (L) x 2,2 m (S)
 • Linko-kori: 0,65 m (K) x 0,75 m (L)
 • Referenssejä

  Ota yhteyttä

  Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

  Yhteydenottopyyntö

  Ota yhteyttä

  Sinkityksen yhteyshenkilöt


  Pekka Poutiainen, myynti
  puh. 040 830 7342
  etunimi.sukunimi@caverion.com

  Eero Hangasmaa, työnjohtaja/myynti
  puh. 040 840 2409
  etunimi.sukunimi@caverion.com